perjantai 14. lokakuuta 2016

Tarinaa marketin "eläkeläisparlamentissa"...

En voinut olla kerta kaikkiaan kuulematta muutama päivä sitten keskusteluja erään kemiläisen marketin aulassa täyttäessäni Eurojackpot-kuponkia ajatuksena muhkea noin 90 miljoonan euron potti...

Ryhmä eläkeläisiä keskusteli politiikkaa. Kyseessä oli eräänlainen "eläkeläisparlamentti" eli ryhmä pitkän elämänkokemuksen omaavia tervaskantoja.

”Olenko kertonut sinulle, kuinka minä olen hukassa, en voi enää äänestää Väyrystä, kun se on perustamassa omaa puoluetta! Ketä minä nyt äänestän? Sano sinä se!" kysyi eräs miehistä vierustoveriltaan.

"Väyrystä, ketä ihmeen Väyrystä? Kuntavaalithan nyt on tulollaan! Ethän sinä kemiläisenä Väyrystä ole ennenkään kuntavaaleissa voinut äänestää!" tuli hiukan ihmettelevä vastaus.

”No niinhän se tosiaan onkin, kuntavaalitpa hyvinkin." edellä mainittu kysyjä hiukan hämillään totesi lisäten "Kun sitä kuntaliitostakaan ei saatu aikaiseksi!"

"Ollaan tyytyväisiä, että Väyrynen loppujen lopuksi Keminmaassa päsmäröidessään kaatoi aikanaan koko kuntaliitoksen. Sen kanssa oltais nyt helisemässä!" totesi kolmas eläkeläinen asiantuntevasti...

"Kuntaliitoksen vai Väyrysen kanssa?" kysäisi neljäs "eläkeläisparlamentaarikko" hienoinen hymynhäive suupielessään.

"Molempien kanssa mutta kyllähän tuo Väyrynen on varsinainen sauhuaja ja touhuaja! Sen perässä ei pysy Erkkikään!" kaksi osallistujista totesi melkein yhteen ääneen.

"Mitähän se vielä keksii? Jospa se muuttaa Kemiin ja unohtaa oman puolueen perustamishankkeet!" totesi alkuperäinen väyrysfani juttukavereilleen. Syntyi valtava naurunremakka...

Sain Eurojackpot-kupongin täytetyksi ja kävelin tiskille, jossa oli pienoinen jono.

Tarinoita elävästä elämästä, uskotko tätä...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti