perjantai 4. joulukuuta 2015

Käynti Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkillä: Kyllä taas kelpaa...

Eilen Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkin opettaja Tiina Mattila oli lähettänyt sähköpostiviestin, josko pikakomennuksella = -toivomuksella tulisin tänään aamulla malliksi hiusten leikkaamiseen ja parran muotoiluun. Lähetin hänelle eilen illansuussa myönteisen vastauksen, että saavun paikalle tänään klo 09.00.

En saanut viestiini perinteistä kuittausta, vastausta, mutta ajelin kaupungille tankkaamaan talviautomme ja menin varmuuden vuoksi em. aikaan Hiuspysäkille.
Paikan päällä selvisi, että sähköpostiviestini ei ollut tullut perille, vaan se oli ilmeisesti vilahtanut bittitaivaaseen...

Kaikki oli kuitenkin valmista opettajan demonstraatioesitystä varten. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat olivat ryhmittyneet seuraamaan "antennit ulkona" esitystä.
Aistin erittäin myönteisen, motivoituneen ilmapiirin ympärilläni. Opettajan esitys oli vakuuttava. Niin vakuuttava, että totesin läsnäolleille opiskelijoille, että minäkin kukaties osaisin em. tyyppisen selostuksen, ohjeistuksen myötä toimia. No ehkä tuli kirjoitetuksi hiukan liian "paksua" mutta kuitenkin.
Minulle jäi mielikuva, että opiskelijat saivat irti demonstraatioesityksestä paljon lähitulevaan ammattiinsa.
Itse olin lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Lupasin tulla malliksi tammikuussa 2016, jolloin ammattiin valmistumisvaiheessa olevalla opiskelijalla on niin sanottu näyttö, mikäli maailmankirjat eivät aivan sekaisin mene/ole...

Enpä malttanut olla mainostamatta Blokikirjoitusaktiviteettiani. Kohta näen, tuleeko ylimääräinen piikki lukijoiden määrässä tälle päivälle. Jos tulee, hyvä niin, toivottavasti joku/jotkut em. opiskelijoista "koukuttuu" teksteistäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti