lauantai 26. marraskuuta 2016

Suomen Keskusta rp:n Puoluevaltuuston syyskokous Torniossa 26.-27.11.2016

Suomen Keskusta rp:n Puoluevaltuuston syyskokous on Torniossa 26.-27.11.2016. Kokouksesta tulee suoraa kuvaa ja ääntä juuri tälläkin hetkellä.

Katselin aamulla klo 10 alkaen tilaisuudesta lähetystä hetken aikaa. Peräpohjolan piirin puheenjohtaja Pekka Pelttari toi paikalliset avaus- ja tervehdyssanat. Kyllä oli havaittavissa, että em. henkilö ei ollut niin sanotusti ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Mielestäni hyvä ja paikoin värikäs avaus.

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä pisti kiistatta paremmaksi. 

Jo aloituskertomus taannoisesta ruotsalaisten virkailijoiden Tukholman lentokenttäkohelluksesta osoitti, että tilanne oli kerta laakista hallinnassa. Sen jälkeen tuli painavaa ajankohtaista asiaa välillä huumorilla höystettynä - ilman lunttipaperia. 

Olen livenä ollut kuuntelemassa em. henkilön puhetta kesällä 2012 Rovaniemellä. Kyllä hän on parantanut otetta kuin sika juoksua. Asiallinen ajankohtaiskatsaus ja mukavan konkreettista "rautalankamallia" mm. lähitulevaisuuden sote-asioita.

Erinomainen avaus kerta kaikkiaan...
______________________________

Alunperin tarkoitukseni oli mennä kauppakeskus Rajalla avoimeen yleisötilaisuuteen, mutta oli aiemmin sovittuja aktiviteettja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti