lauantai 26. marraskuuta 2016

Salossa keksittiin pöpöt tappava ihmevalo: "puhdasta sattumaa"...

Elämä on puhdasta sattumaa - tämäkin innovaatio...

Suora nettilainaus Kauppalehdestä hiukan tuunattuna:

Salossa keksittiin pöpöt tappava ihmevalo: "puhdasta sattumaa"


LED Tailor Innova7ionin Wisdom Air -valo tappaa bakteereja ja homeita.
LED Tailor Innova7ionin Wisdom Air -valo tappaa bakteereja ja homeita.KUVA: LED TAILOR INNOVA7ION
Suomalainen LED-innovaatioyritys löysi valon fotonisäteilystä yllättävän ratkaisun kemikaalivapaaseen desinfiointimenetelmään.
Led-teknologiaan erikoistunut salolainen innovaatioyritys LED Tailor Innova7ion sanoo löytäneensä sattumalta täysin uudenlaisen tavan tuhota turvallisesti bakteereita ja homeita. 

Tapa löydettiin tutkiessaan psoriasiksen ja atopian iho-oireita ja niiden tulevaisuuden hoitomahdollisuuksia.
Yhtiön valmistamia tuotteita on testattu ja kliinisesti todistettu toimiviksi ja saman tien käyttöön otettaviksi eri kohteissa tuhoamaan ja ennalta ehkäisemään vahinkoja.
LED Tailor Innova7ion muistuttaa, että yhteiskuntaamme jatkuvasti ravistelevat epidemiat aiheuttavat huomattavia lisäkustannuksia ja tulonmenetyksiä kunnille ja kaupungeille, kun tiloja kuten kouluja, joudutaan puhdistamaan tai pahimmassa tapauksessa sulkemaan. Kyseessä ovat esimerkiksi lääkkeille vastustuskykyiset mikrobit.
Tuote on täysin UV-säteetön.
Yhtiössä lasketaan, että yhdenkin lisäpotilaan infektio merkitsee yhteiskunnalle usein kymmenien tuhansien eurojen lisäkustannuksia. Vuosittain hoitoon liittyviin infektioihin arvioidaan Suomessa menehtyvän noin 750 potilasta, mistä aiheutuu 200–500 miljoonan euron lisäkustannukset.
Resistenttien mikrobien aiheuttamat ongelmat ovat maailmanlaajuisia ja tilanne on pahenemassa, koska uusia antibiootteja on erittäin vaikea löytää.
LED Tailor Innova7ion on tuonut markkinoille Wisdom Air -fotonivalaisimen, joka puhdistaa rajatun tilan helposti ja turvallisesti bakteereista ja homeista. 

Esimerkiksi päiväkotien, koulujen, kuntosalien, risteilyalusten ym. tilat voidaan puhdistaa täysin bakteerivapaiksi kustannus- ja energiatehokkaammin kuin koskaan aiemmin.
Perinteisellä menetelmällä tilan puhdistamiseen bakteereista ja homeesta tarvittaisiin suuri määrä pesuainekemikaaleja ja vettä, joten näiltä osin voidaan puhua myös ympäristöystävällisestä ratkaisusta.
Wisdom Air voidaan liittää tarvittaessa suoraan rakennuksen talotekniikkaan ja sitä voidaan kauko-ohjata tai ohjelmoida toimimaan ainoastaan silloin, kun tilassa ei ole ketään paikalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti