sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Veikkauksen nettijalkapalloa osa 11...

Niin kuin olen aikaisemminkin kirjoittanut, olen seurannut jonkin verran Veikkauksen sivuilla nettijalkapalloa ja pelaillut livenä pienin panoksin (1-2 euroa/peli) lähinnä Englannin, Ranskan, Saksan, Espanjan,Italian ja Venäjänkin pelejä. Toki jonkin verran kotimaisiakin pelejä meidän jalkapallokelien aikaan.

Aina silloin tällöin olen päässyt aistimaan upeaa jalkapalloa, mutta välillä myös sellaista jalkapalloa, jota ei tarvitsisi pelata eikä nähdä.

Kirjoitanpa taas:

Pahimmillaan jalkapallo saattaa olla sellaista, että pikku tönäisystä raavas mies pyörii kuin väkkärä - vähintään viisi-kuusi kertaa - akselinsa ympäri karmeiden tuskankarjaisujen ryydittämänä. Erotuomari kaivelee päntiönään eri värisiä kortteja etutaskustaan. Pääasiassa keltaisia varoituskortteja, väliin punaistakin...

Tänään lauantaina 05.11.2016 seurasin mm. espanjalaista jalkapalloa ottelun Las Palmas-Eibar jotakuinkin pätkittäin koko ottelun.

Lopputulos Las Palmas- Eibar 1-0 (0-0) ajassa  90+5 minuuttia.

Espanjalaisessa jalkapallossa voi tapahta mitä tahansa. Juuri kun olin tyyyväisenä tuudittautumassa muutaman euron voittoon tasapelitulosta odotellessani niin eikös mitä...

Kotijoukkue sai vapaapotkun "yliajalla". Vapaapotkun jälkitilanteessa kotijoukkueen pelaaja kompuroi, oikeastaan lähes heittäytyi itsensä kumoon boxissa. Ja niinhän siinä kävi, että erotuomari määräsi rangaistuspotkun. Minun subjektiivisten silmälasieni läpi katsottuna tosi heppoisesti.
Väitän, jos tilanne olisi tapahtunut toisessa päässä kenttää, rangaistuspotku olisi jäänyt tuomitsematta...

No Las Palmas-joukkueen Jonathan Viera laukoi pallon maaliin ja peli loppui jotakuinkin siihen. 

Pelasin edellistä ottelua parilla eurolla ensimmäisellä puoliajalla Veikkauksen livepelinä, epäonnistuin siis pahanpäiväisesti "arvauksessani" ja menetin rahani, taas harmittava takaisku.

Tällä kerralla näkemäni perusteella äijät eivät olleet kötällään nurmen pinnassa aivan puolen minuutin välein mutta ei paljon muutoinkaan.
Espanjalaistyyliin rikkeen tehnyt levitteli viattomana käsiään ja suu kävi erotuomarin suuntaan. Jatkuvasti pientä "koiruutta", pieniä "kopautuksia" jaloille, jne. ...

Toisaalta pelin aikana kamerat seuraava kentän laidalla olevien valmentajien liikehdintää ja raivokasta viittelöintiä. Tässä pelissä se ei ollut aivan pahimmasta/parhaimmasta päästä, mutta tuntuu välillä siltä, että heidän pukujensa saumat ovat tiukilla... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti