maanantai 14. marraskuuta 2016

Barents Center myytiin – ostajina muun muassa Hanhirova ja Viitala...

Mitäpä tuohon muuta sanomaan/kirjoittamaan - hyvä juttu!

Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista hiukan tuunattuna:

Barents Center myytiin – ostajina muun muassa Hanhirova ja Viitala

WESTER+ELSNER ARKITEKTER AB
Havainnekuva Tornion ja Haaparannan rajalle rakennettavasta Barents Centeristä.
Haaparannan ja Tornion rajalle nouseva Barents Center -monitoimikeskus on myyty. 

Ruotsalainen Concent Holding AB on tehnyt sopimuksen Barents Centerin myymisestä sijoittajaryhmälle, johon kuuluvat pääomistajina suomalaiset yrittäjät Erkki Hanhirova ja Jarmo Viitala, joka kuuluu Ideaparkin pääomistajiin.
Osapuolet eivät julkista kauppahintaa. 58 000 neliömetrin suuruinen rakennus siirtyy uusille omistajille sen valmistuttua.
– Olemme tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että meistä tulee Barents Centerin omistajia. Barents Center on ainutlaatuinen keskus, joka tulee lisäämään alueen vetovoimaa, sanovat Erkki Hanhirova ja Jarmo Viitala.
Concent Holding AB:n hallituksen puheenjohtaja Sven Kallstenius katsoo, että kauppa hyödyttää paikallisia.
– Torniolaisena Erkki Hanhirovalla on vahva intressi oman paikkakunnan keskuksen rakentamiseen. Jarmo Viitalalla on puolestaan vahva kokemus kauppakeskuksen rakentamisesta ja toiminnasta. Yhdessä he ovat hyviä ja pitkäjänteisiä omistajia Barents Centerille.
Barents Centeriin tulee suunnitelmien mukaan muun muassa lukio, monitoimiareena, innovaatiokeskus, terveyskeskus, liiketiloja ja kauppoja. Hankkeeseen on rakennuslupa ja maansiirtotyöt on tehty.
Urakka toteutetaan kahdessa vaiheessa, joista ensimmäisen arvioidaan valmistuvan vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä ja toisen vuoden 2019 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti