perjantai 11. marraskuuta 2016

Erittäin asiallinen reklamaatioselvitys...

Viime kesänä minulta hajosivat, murenivat vanhat - yli kymmenen vuoden ikäisten - työsandaalien, turvakenkien pohjat alta.
Ihmettelin kesällä, miten pohjat ikäänkuin liukuivat sivuttain. Toissaalta vaimoni ihmetteli, mistä lattialle tulee "nokea". Aloin tutkia kengänpohjia ja kuinka ollakaan, ne olivat aivan riekaleina sivuilta. Kengät muutoin olivat ihan kunnossa.

Kävin näyttämässä kenkiä paikalliselle suutarille, joka totesi, että niitä ei voi korjata.

Otin sen jälkeen yhteyttä valmistajaan, sillä asia kiinnosti minua aika lailla, sillä kyseessä oli erittäin vähän käytetty kenkäpari, tosin vanha.
Sain vastauksen ja pyynnön lähettää valmistajan kustantamana kenkäpari tutkittavaksi.

Sain tänään kirjeen, jossa selostettiin erittäin asiallisesti ja seikkaperäisesti em. tyyppisen kenkäparin pohjaominaisuudet. Kirjeessä todettiin myös, että minun kenkäni tyyppistä tuotetta ei ole tehty pitkään aikaan, pohjalestejä ei ole enää varastossa.

Kyseessä olivat polyuretaanipohjat, jotka olivat alkaneet biologisesti hajoamaan.

Saamassani selvityksessä todetaan, että kaikki työ- ja turvajalkineiden valmistajat käyttävät samaa teknologiaa eli polyuretaania pohjien valmistuksessa.

Saamassani selvityksessä todetaan lisäksi, että uudessa korvaavassa mallissa tänä päivänä käytetään myös kotimaista kuumakestävää Grip-kumipohjaa.

Niin - kyseessä olivat Jalas-turvasandaalit ja vastauksen sain Ejendals Suomi Oy:ltä.

Asia on loppuun käsitelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti