keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Ilmiö nimeltään DT - se on nyt sitten totta!

Ajattelin ensin kirjoittaa otsikolla: Minä ja Donald Trump. Se ehkä oli ollut himpun verran suureellista, mutta se ei olisi ollut kuitenkaan lähelläkään sitä uhomaailmaa ja rääväsuista esiintymistä, jota em. henkilö on viimeisen puolentoista vuoden aikana suoltanut maailmalle.
Amerikkalaisetkin ovat saaneet hävetä silmät päästään.

Kuulin vielä eilen erään tuntemani henkilön toteavan: "Tuo äijähän on täys kahjo!" Kahjo mikä kahjo, mutta mikäli maailmankirjat eivät aivan sekaisin mene, hänet nimitetään vuoden 2017 alussa USA:n presidentiksi...

Minä ja Donald Trump-aiheena olisin kirjoittanut, että täällä Pohjolassa, Pohjois-Suomessa Perämeran rannikolla > Kemissä, Haukkarissa ja Kainuunkadulla ei ainakaan tänään keskiviikkona 09.11.2016 USA:n presidentinvaalit ole näkyneet vielä millään tavalla. Katsellessani työhuoneeni ikkunasta liikenne kadulla on tuttua ja turvallista. Tietenkään huomisesta en mene aivan takuuseen.

Kyllähän se oli rapakon takainen JYTKY!

Mutta kyllä jotkut osaavat! Suuresti arvostamani Helsingin Sanomien kulumnisti, Yrjö Rautio kirjoitti aikanaan:

Donald Trump saattaa voittaa Yhdysvaltain presidentinvaalit. Se voi viedä paitsi Yhdysvallat myös koko maailman tuhon partaalle. 

Vietin juuri pari viikkoa Yhdysvalloissa ja löisin vetoa Trumpin voiton puolesta, jos olisi pakko lyödä.
Englanti saattaa erota EU:sta. Se heikentäisi kohtalokkaasti EU:ta ja sen mahdollisuuksia puolustaa länsimaisia arvoja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti