torstai 17. marraskuuta 2016

Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkillä Kemissä...

Aktiivinen opso eli oppisopimusopiskelija otti minuun yhteyttä muutama päivä sitten sähköpostin välityksellä. Sovimme, että menen Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkille malliksi hänelle. Hän valmistautuu loppuvuodesta ammattitutkinnon näyttöihin. Tuttua opettajaa oli luonnollisesti informoitu asiasta.

Olin tänään torstaina 17.11.2016 Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkillä klo 12.30 -15.00 välisenä aikana.

Ensin hiustenpesu, hiusten leikkuu ja parran muotoilu. Opettaja oli tällä kerralla aika lailla taka-alalla, sillä olihan kyseessä "lähes valmis" opiskelija. Tosin hyviä vinkkejä ja pikkuniksejä tuli oheistuksena opettajan seuratessa asian edistymistä.

Lisäksi em. opiskelija harjoitteli hiusten föönausta ja kampausta, joista hänellä saamani tiedon mukaan nimenomaan on näyttö torstaina 08.12.2016.

Itse olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Sovimme, että tulen vielä noin viikkoa ennen H-hetkeä eli em. näyttöä Hiuspysäkille - aika sovitaan myöhemmin.

Olen aikaisemminkin kirjoittanut käynnistäni Blogisivulleni lyhyen tekstinpätkän. Se on tässä taas lyhyen kaavan mukaan...

Sen verran vielä, että kävin tervehtimässä tuttua terveydenhoitajaa pois lähtiessäni. Ajan kiihkeä kuluminen tuli hänenkin kanssa puheeksi ja tietysti terveyteen liittyvät ajantasa-asiat yleisellä tasolla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti