torstai 14. toukokuuta 2015

Step by step...

Eipä ole pulpettiveneen rantaan = vesille vienti ollut niin monivaiheinen, pitkävetinen kuin tänä keväänä.

Syksyllä moottorin syyshuollon yhteydessä Prima-Raudan huoltomies oli jättänyt konepään besiiniletkun tarkoituksella irti, jotta kiinnittäisin siihen huomiota. Kyllä, liittimen tiiviste hiukan viottunut, se ei toki estä ajamista, mutta varmuuden vuoksi pyysin Kamppisen Ristoa tilaamaan liittimen - ei kuulemma ole hinnankiroissa.

Tiedustelin alkuviikosta, onko liitin jo Prima-Raudassa, ei ole, se on tilattu Saksasta, tulee ilmeisesti näinä päivinä...  

Veneeseen ja ensimmäiseen Selkäsaaressa käyntiin sen verran, että läheisestä rivitalosta saamani AITAKI-tolppajalustat (4kpl) nostin vaimoni kanssa liukutasoa pitkin veneeseen suojien päälle aivan hetki siten. Kaikki siltä osin kunnossa.
Selkäsaaressa ne on liuutettava sinne vietävää tasolevyä pitkin rantahiekkaan ja perinteisillä vesikärryillä ylös rinteeseen yksi kerrallaan.

Tuohon otsikon - step by step-ajatukseen voinee liittää myös sen, että ensimmäisellä saarireissulla pistämme kaksi katiskaa pyytämään kutuahventa ja -haukea Kemin kirkonkylän osakaskunnan vesialueelle -lupamaksu 5€/katiska/kalastuskausi ei ole kohtuuton.

Kemin kaupungin vesialueella katiskakalastus on ilmaista. Valtion = metsähallituksen vesillä eläkeläiseltäei  edelleenkään pyydetä kalastusmaksuja...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti