lauantai 9. toukokuuta 2015

Hei! Nyt äkkiä jäitä hattuun - kiitos...

Katselin tuon Suomen viimeisimmän pelin Suomen TV 3-kanavalta, joka päättyi loppujen lopuksi 3-0, kun Leo Komarov teki/luisteli maalin tyhjiin. Haluamatta olla ilonpilaaja totean, että ei tämän tasoisilla peleillä maailmanmestaruuksia voiteta. Täytyy muistaa, että pelit eivät ole vielä oikeastaan alkaneetkaan, joten on turhaa uhota enemmälti.

Asiaan liittyvänä olisi mukava joskus vielä seurata joko Olympialaisten jääkiekkoa tai MM-jääkiekkoa, jossa pelaavat kaikki maailman huiput.
Jälkimmäiseen liittyvänä mm. Amerikassa ovat menossa NHL-pelit, joista monet pelaajat todennäköisesti sijoittuisivat tämänkertaisten MM-kisojen joukkueisiin kevyesti ... 


Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista hiukan tuunattuna:

Kommentti: Tällä menolla Leijonat on maailmanmestari!

Kuva: Kari Mankonen
Tapani Salo Lähetä palautetta toimittajalle
Tapani Salo
Leijonien ällistyttävä nollaputkelle ei näy loppua Ostravassa.
Se on hieno juttu.
Toinen hieno juttu on valmennusjohdon herkeämätön hereillä olo. Kari Jalonen antoi Juhamatti Aaltosen jatkaa Joonas Kemppaisen ja Janne Pesosen rinnalla.
Ja tuosta kolmikosta on näköjään kehkeytymässä Leijonien uusi syömähammas.
Kolmikko loi tekopaikkoja kuin liukuhihnalta ja sai lopulta palkintonsa, kun Aaltonen tälläsi pelin lopullisesti ratkaisseen 2–0-maalin Slovakian verkkoon.
Kemppainen ja avausmaalin tehnyt Joonas Donskoi häikäisivät taidoillaan Liigan finaaleissa. MM-jäällä heidän todellinen tasonsa on vasta konkretisoitunut. He hallitsivat MM-kaukaloa aivan yhtä vakuuttavasti kuin liigalaatikkoakin.
Kemppainen on tällä hetkellä Leijonien tärkein kenttäpelaaja.
Miltä Leijonien peli kokonaisuutena näyttää juuri nyt? Suorastaan herkulliselta.
Jos maalivahdit jatkavat nykytasolla, ei pieni tehottomuuskaan haittaa.
Kun nolla säilyy päästettyjen maalien sarakkeessa loppuun asti, Leijonat juhlii reilun viikon kuluttua Prahassa maailmanmestaruutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti