torstai 14. toukokuuta 2015

Eurojackpotissa 90 miljoonan euron megapotti!

"Lohta kannattaa pyytää, vaikka sitä ei saisikaan!" jotkut toteavat. En minä sillä pidän huomattavasti enemmän ahvenesta/savustetusta ahvenesta mutta...

Kyllähän tuota Eurojackpotin megapottia on aivan pakko yrittää ainakin yhdellä rivillä. 

Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista hiukan tuunattuna:

Päivitetty 14.5.2015 17:54, julkaistu 14.5.2015 17:51

Harvinainen megapotti tarjolla – Tämä peli kiinnostaa suomalaisia jopa enemmän kuin Lotto

Kuva: SANNA LIIMATAINEN
Johanna Juupaluoma
Eurojackpotin 90 miljoonan euron potti on harvinainen. Päävoitto on ollut jakamatta jo kymmenen viikkoa.
Johanna Juupaluoma
Tänä perjantaina kilpaillaan jälleen huimasta 90 miljoonan euron potista. Viimeisten kolmen viikon ajan suomalaiset ovat huikean voittosumman toivossa täyttäneet jopa niin ahkeraan tahtiin Eurojackpot-kuponkeja, että pelistä on tullut suositumpi kuin Lotosta.
- Tämä kolmen viikon jakso johtuu siitä, että suomalaiset ovat innostuneet pelaamaan enemmän Eurojackpottia, koska on niin mojova potti tiedossa. Suuret potit innostavat suomalaisia aina pelaamaan. Vastaava ilmiö nähdään, kun Lotossa on tarjolla jättipotti, toteaa Veikkauksen viestintäpäällikkö Maria Roos.
Eurojackpotin myötä Veikkaus teki viime viikolla ennätyksen kierroskohtaisessa liikevaihdossaan 13 miljoonalla eurolla. Lisäksi Suomeen on koko Eurojackpotin 3-vuotisen taipaleen aikana osunut jo viisi täysosumaa, kuten viime syksynä kaikkien aikojen ennätysvoitto, yli 60 miljoonaa euroa Espooseen. Roos ei kuitenkaan usko, että Eurojackpot on vaarassa syrjäyttää lopullisesti Lottoa suomalaisten suosituimpana pelinä.
- Ehdottomasti Lotto on suomalaisten ykköspeli jatkossakin. Miltei kaikki täysikäiset ovat joskus sitä kokeilleet, ja jättipottiviikolla jopa 1,3 miljoonaa suomalaista jättää lapun. Eurojackpot on jo Veikkauksen neljänneksi suosituin peli, Roos toteaa.
Vaikka Eurojackpotissa jättipotti on huomattavasti suurempi kuin Lotossa, myös arpaonneaan kokeileva joukko on laajempi.

Kun Loton jättipottia havitellaan vain Suomessa, huominen täysosumasaalis voi mennä Suomen sijaan johonkin muuhun kilpailussa mukana olevaan 16 maahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti