perjantai 2. syyskuuta 2016

Nyt heräsi SuPer: "Kilpailukykysopimusta pitää vielä täsmentää"...

Tosiaan heräsi, kyllähän nämä ovat läpinäkyviä järjestöjen profiilinkorotusyrityksiä. Selkeä julkisuushaku päällä, lööppilehdet taas pullollaan raflaavia otsikoita. Rahvas seuraa tilannetta hengitystä pidätellen > syntyykö kiky...

Ennen tämänkaltaisesta käytettiin nimitystä iltalypsy, nyt asiaa ei kukaan ole tunnustavinaan.

Suora nettilainaus Kauppalehdestä hiukan tuunattuna:


Nyt heräsi SuPer: "Kilpailukykysopimusta pitää vielä täsmentää"


Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola.
Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola. KUVA: SUPER
90 000 jäsenen Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin puheenjohtaja Silja Paavolan mukaan kilpailukykysopimus ei vielä ole valmis allekirjoitettavaksi.
Paavolan mukaan sopimuksen ehtona on ollut, että työpaikat säilyvät, ja pelkkä suullinen lupaus ei riitä.
”SuPer on huolissaan vanhustenhoitoa uhkaavista leikkauksista, jotka näkyvät budjettiesityksessä. Talousarvioesityksessä aiotaan säästää vanhustenhoidosta 1 500 hoitajan palkkaa vastaava summa. Todelliset henkilöstövähennykset olisivat tuhansia hoitajia”, Paavola sanoo järjetän tiedotteessa.
Kilpailukykysopimuksen pohjalta neuvotellut kunta-alan työ- ja virkaehtosopimukset on tarkoitus allekirjoittaa maanantaina 5. syyskuuta. Paavolan mukaan järjestöt edellyttävät, että sopu kiistassa saavutetaan, ennen kuin ne voivat allekirjoittaa sopimuksia.
SuPerissa on kaikkiaan lähes 90 000 jäsentä, jotka työskentelevät sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä kasvatusalalla julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti