tiistai 20. syyskuuta 2016

Kaidi Finlandin toimitusjohtaja vaihtuu – Kemin hankkeen johto nyt Carl Haglundille...

Alla olevassa artikkelissa todetaan:
Sunshine Kaidi New Energy Groupin Euroopan investointistrategiasta vastaava varatoimitusjohtaja Carl Haglund ottaa vastuulleen myös Kaidi Finlandin toimitusjohtajan tehtävät.
Hmmmmm - taitaa olla uutinen ihan parhaasta päästä!

Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista hiukan tuunattuna:

Kaidi Finlandin toimitusjohtaja vaihtuu – Kemin hankkeen johto nyt Carl Haglundille

JANI SOURANDER
Carl Haglund ottaa vastuulleen myös Kaidi Finlandin toimitusjohtajan tehtävät.
Sunshine Kaidi New Energy Groupin Euroopan investointistrategiasta vastaava varatoimitusjohtaja Carl Haglund ottaa vastuulleen myös Kaidi Finlandin toimitusjohtajan tehtävät.
Kaidi Finlandin toimitusjohtajana hankkeen julkistamisesta saakka toiminut Pekka Koponen jatkaa Kemiin suunnitellun biojalostamohankkeen johdon neuvonantajana omistamansa konsulttitoimisto Spinversen kautta.
– Suomi ja Kemin biojalostamo ovat Kaidin Euroopan investointistrategian olennainen osa ja Kaidi Finlandin toimitusjohtajuus on luonnollinen lisä tehtävääni, Haglund toteaa.
Kaidi Finland suunnittelee Kemiin miljardin euron biojalostamoa. Toteutuessaan tehdas tuottaisi toisen sukupolven biopolttoaineita, uusiutuvaa dieseliä ja bensiiniä. Jalostamon pääraaka-aineena toimisi energiapuu.
Kaidi Finlandin pääkonsulttina Suomessa on toiminut projektin alkumetreiltä saakka innovaatiokonsulttitoimisto Spinverse. Sen toiminnan painopisteitä ovat olleet Kaidi Finlandin liiketoiminnan suunnittelu, rahoitusjärjestelyt ja yhteistyökumppanien valinta.
– Kemin hanke on saanut taakseen valtavasti tukijoita ja todistanut Suomen biotalousstrategian voiman ulkomaisten investointien houkuttelijana. Viime kuukausien aikana projektissa on saavutettu tärkeitä merkkipaaluja, kuten EU:n myöntämä lähes 90 miljoonan euron investointitukipäätös. 
Nyt on sopiva hetki antaa viestikapula Haglundille ja jatkaa uudessa roolissa, Koponen kertoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti