tiistai 6. syyskuuta 2016

Mielenkiintoinen Blogisivupäivä tänään tiistaina 06.09.2016...


Aloitin Blogisivun pitämisen 01.07.2014. Tavoitteeni oli kirjoittaa silloin tällöin teksti sivulleni.
Ei mennyt pitkääkään aikaa, kun huomasin seuraavani kohtalaisen aktiivisesti mm. seuraavia medialähteitä: Yle Uutiset, Helsingin Sanomat, Kauppalehti, Tekniikka&Talous, Pohjolan Sanomat, Lounais-Lappi, jne. ...

Toisin sanoen lainaan paljon artikkeleita, joita kommentoin, mutta kirjoitan myös omia, jokapäiväisiä havaintojani.

Tämä päivä on sikäli henkilökohtaisesti mielenkiintoinen, että tänään 80.000 kävijän/sivun katselut raja ylittyi ja 3.000 tekstin/viestin raja ylittyy.

Vaatimattomia lukuja edellämainitut toki ovat, mutta arvelen saamani palautteen perusteella monen lukijan saaneen päivälleen sisältöä tekstejä lukiessaan...

Alla olevassa luettelossa ovat suurimmat Sivun katselut maittain tiedot. Ymmärrän, että Blogisivuja yleisellä tasolla "haistelevat" erilaiset palvelimet ja hakukoneet. Fyysisiä lukijoita on aika lailla vähmmän, mitä alla esiintyy.

Edelleekään en ole saanut kovinkaan monta hyvin tuntemistani henkilöistä sivuni aktiivilukijaksi = säännölliseksi lukijaksi.

Tiedän, että ainakaan toistaiseksi teksteissäni ei ole tiettyä räväkkyyttä, niin sanottua särmää. Tekstini ja kommenttini ovat pääsääntöisesti aika kilttejä. Ainakaan toistaiseksi en ole nähnyt tarvetta kirjoitustyylimuutokseen - tämän olen sanonut aikaisemminkin. 


Tiedän kyllä menettelytavat, joilla katselumäärät olisi mahdollisuus moninkertaistaa.

Sivun katselut maittain

Kaavio maista, joissa blogia luetaan eniten
KohdeSivun katselut
Suomi
34496
Yhdysvallat
14559
Ranska
14120
Saksa
2930
Venäjä
1900
Ukraina
1659
Portugali
1432
Kiina
1053
Puola
405
Irlanti
173

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti