torstai 29. syyskuuta 2016

Lento MH17 17.07.2014 ja Buk-ohjus...

Suora nettilainaus Helsingin Sanomien lukijoiden kommentti-irrottelusta - yksi esimerkki monien joukosta: 

Koska kertaus on opintojen äiti, kerratkaamme mitä virallinen Venäjä on aiemmin todennut MH17 alasmpumisen syiksi:

1. Lentokonetta ei ammuttu alas, vaan se lastattiin täyteen ruumiita jo Amsterdamissa, sekä lennettiin sitten peltoon Ukrainassa tahallaan, tavoitteena mustamaalata Venäjää ja sen rakastettua Johtajaa.

2. Tarkkasilmäinen Tatjana näki ukrainalaisen SU-25 hävittäjän rekisterinumeron ja tunnukset 10 kilometrin korkeudesta ja sen kuinka tuo lentokone ampui MH17-lennon alas pyrkien mustamaalaamaan teollaan Venäjää ja sen rakastettua Johtajaa.

3. Putoamispaikan lähellä oleva Olga näki kuinka CIA-agentit toivat paikalle lentokoneen romua ja ruumiita pyrkien lavastamaan tapahtuman, että alueella olisi muka ammuttu alas siviililentokone, vaikka mitään lentokonetta ei ole ammuttu alas lainkaan, pyrkien täten mustamaalaamaan Venäjää ja sen rakastettua Johtajaa.

4. Mustalta mereltä lensi 2 amerikkalaista hävittäjälentokonetta, jotka ampuivat alas lennon MH17, ennen kuin sankarilliset Venäjän ilmavoimat ehtivät väliin pelastamaan siviileja. Näin USA pyrkii mustamaalaamaan Venäjää ja sen rakastettua Johtajaa.

Tulee olemaan mielnkiintoista seurata miten virallinen Venäjä reagoi rikostutkintaraportin valmistumiseen. Todennäköisesti venäläisten selitysten kirjo vain laajenee entisestään kun Venäjä väittää, että kaikki pyrkivät vain mustamaalaamaan Venäjää ja sen rakastettua Johtajaa.

Venäjä olisi selvinnyt huomattavasti vähemmällä imagotappiolla, ja myös uhrien omaiset olisivat voineet antaa Venäjälle anteeksi, jos rakastetun Johtajan hallinto olisi alunperinkin tunnustanut inhimillisen erehdyksen aiheuttaman alasampumisen ja pyytänyt tapahtunutta anteeksi. Turvautumalla jatkuvaan valehtelemiseen asiassa, rakastetun Johtajan hallinto ja Venäjä tekivät suuren ja kauaskantoisen virheen.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan myös nettitrollien uusia koottuja selityksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti