lauantai 24. lokakuuta 2015

Suomen Veikkausliiga ratkeaa sunnuntaina 25.10.2015...

Lähes ihmeitä täytyy tapahtua, jos SJK ei voita Suomen jalkapallomestarutta. Kuitenkin yllätyselementti on olemassa, sillä tunnetusti "pallo on pyöreä"  ja se saattaa pomppia ennalta arvaamattomalla tavalla.

Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista hiukan tuunattuna:


RoPS saa mestaruuspokaalin junaan Tampereella jos…

Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa kuskaa mestaruuspystin sunnuntaiksi Seinäjoelle, liigaa johtavan joukkueen kotiotteluun. Jos mestari löytyy muualta, kuvan pysti, auto ja Marjamaa suunnistavat toiseen osoitteeseen.
Veikkausliigan yhteistyökumppani Kia kuljettaa mestaruuspokaalin voittajalle tulevana viikonloppuna, jolloin huippujännittävä liiga huipentuu. Mestaruudesta taistelee yhä kolme seuraa: SJK, RoPS ja HJK.
Veikkausliigan väreihin teipattu auto lähtee jo lauantaina kohti Seinäjokea liigan toimitusjohtajan Timo Marjamaan johdolla. Palkinto on esillä sunnuntaina kentän laidalla SJK-Jaro-ottelussa.
– Palkinto viedään viimeisellä kierroksella aina sarjajohtajan otteluun, selventää Veikkausliigan markkinointijohtaja Risto Oksanen.
SJK:n mestaruus ei ole kuitenkaan kirkossa kuulutettu, sillä kolme joukkuetta on kahden pisteen sisällä ennen viimeistä kierrosta. Jos voitto lipeäisikin Seinäjoelta Rovaniemelle tai Helsinkiin, tarkoittaisi se myös mestaruuspystille uutta suuntaa.
Mikäli Lahdessa sunnuntaina pelaava RoPS veisi mestaruuden, toimittaisi Marjamaa pystin Tampereelle, joka olisi rovaniemeläisten paluumatkalla. RoPS hyppää Rovaniemen yöjunaan Helsingistä.
Myös suurena ennakkosuosikkina kauteen lähtenyt HJK on yhä kultataistelussa mukana. Klubi pelaa sunnuntaina vierasottelun Kuopiossa KuPS:ia vastaan.
– Jos Klubi voittaisi mestaruuden, silloin palkinto pakattaisiin takaisin autoon ja Timo Marjamaa ajaisi sen Helsinkiin, Risto Oksanen kertoo.
Veikkausliigan päätöskierros pelataan 25.10. klo 13. Ratkaisevat ottelut ovat: SJK-Jaro, Lahti-RoPS & KuPS-HJK.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti