torstai 29. lokakuuta 2015

Hotelli Inge Villa Viron Pärnussa/Vuokko ja Paavo Väyrynen

Sain Meidän Paavolta sähköpostiviestin niin kuin varmaan tuhannet, kymmenettuhannet suomalaiset. Täytyy avoimesti tunnustaa, että kyllä Paavolla yritystä riittää. Tuo EU-parlamentaarikon homma sujunee Paavolta vasemmalla kädellä, joten aktiviteettia riittää moneen muuhunkin touhuun ja onhan hänellä hyvät tukijoukot takanaan.
Vaikka tässä yhteydessä tulen mainostaneeksi alla olevaa uutta rypistystä, totean yksiselitteisesti, että olen perkeleen pettynyt edelleenkin, että Keminmaan ja Simon keskustalaiset - siinä ohessa myös perussuomalaiset - kaatoivat kuntaliitoksen. Sitä he eivät minulta saa koskaan anteeksi...

Siitä huolimatta julkaisen Paavon lähettämän mainosaineiston ja toivotan Onnea ja Menestystä uudelle hankkeelle!

Paavon lähettämää aineistoa:

Hyvä ystävä.

Hotelli Inge Villan kotisivu on nyt avattu. Löydät sen osoitteesta www.ingevilla.fi. Sivun kautta voit varata matkoja.

Pohjarannan kylpylä avautuu marraskuussa. Sinne voit varata matkoja osoitteesta www.pohjanranta.com.

Parhain terveisin

Paavo Väyrynen

Tämä kirje on lähetetty vuosien varrella sähköpostiosoitteistoomme kootuille henkilöille jotka ovat olleet tilaisuuksissa, eri tehtävissä luottamushenkilönä kunnissa ja puolueessa tai yhteystiedot ovat olleet netistä saatavissa. Jos et halua jatkossa postia niin ilmoita siitä vastausviestillä.

Inge Villa

Inge Villa on Viron Pärnussa sijaitseva hotelli. Se toimii vuonna 1935 rakennetussa hienossa huvilarakennuksessa, villassa. Inge Villassa on kuusi kahden hengen huonetta, kaksi kolmen hengen huonetta ja kolme sviittiä. Hotelliin voidaan lisävuoteiden kera majoittaa yhteensä 30 vierasta.
INGEVILLA_RAKENNUS.png
Kaikki hotellihuoneet on äskettäin kunnostettu. Niissä on WC, suihku, ilmastointi, televisio, kassakaappi ja jääkaappi. Hotellissa on sauna. Asiakkaiden käytössä on ruokasali, jossa on avotakka. Hotellissa on parvekkeita ja suojaisa ulkoterassi. Asiakkaiden käytössä on faksi/kopiokone ja ilmainen WIFI.
Inge Villa sijaitsee rauhallisella paikalla osoitteessa Kaarli 20 aivan merenrannan ja uuden rantakadun tuntumassa. Kaupungin keskustaan on lyhyt kävelymatka. Hotellin läheisyydessä on tarjolla hyvät kylpyläpalvelut. Lisäksi Pärnussa on mahdollisuus golfin ja tenniksen pelaamiseen, keilailuun ja moniin muihin urheiluharrastuksiin. Myös kulttuuripalvelut ovat korkeatasoiset.
Lapsille on tarjolla kylpylöiden ja vesipuistojen lisäksi mm. skeittipuistoja ja luontokeskus. Uudessa Lottemaassa ja sen seikkailupuistossa kaiken ikäiset lapset varmasti viihtyvät.
Tähän saakka Inge Villa on toiminut ruotsalais‐virolaisen pariskunnan ylläpitämänä perhehotellina. Se on ollut avoinna vain kesäkauden. Me käytämme Inge Villaa ensi sijassa ryhmämatkojen järjestämiseen ja pidämme sitä avoinna myös talvikaudella.
Tarjoamme kylpylälomia myös Keminmaan Pohjanrannassa. Tietoa niistä löytyy osoitteesta www.pohjanranta.com.
Vuokko ja Paavo Väyrynen
page1image12032 page1image12192


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti