tiistai 20. lokakuuta 2015

Kemin Ruutinpuiston rakentaminen...

Olen vaimoni kanssa touko-lokakuun aikana aika monta kertaa lähtenyt Kemin Hahtisaaresta liikkeelle Selkäsaaren pohjoispäätyyn.
Tarkalleen laskien olemme olleet Selkäsaaressa 61 vuorokauden aikana em. ajankohtana, muutaman kerran yöpyneet, yöpyneet useammankin yön kerralla...

Lisäksi olen lähtenyt Hahtisaaresta liikkeelle yksin tai kalakaverini ja/tai naapureitteni kanssa kukaties parikymmentä kertaa.

Olen katsellut Kemiä mereltä, lähinnä Selkäsaaren pohjoispäädystä ja Laitakari -Juurakko-Kraaseli-Siikalahti-Veitsiluoto-suunnasta aika monta kertaa ja todennut, että Kemi on ainoa Meri-Lapin merikaupunki - kaunis sellainen...

Murheellisena olen Hahtisaaressa aistinut sen tosiasian, että uutta rakentamista ei ole lähtenyt liikkeelle Pohjolan Sanomien toimitilaa vastapäiselle tontille Ruutinpuistossa. Rakennusliike M.Kurtti osti kaupungilta kerrostalotontin alueen valitusprosessien päätyttyä.

Aiheuttiko vuosien "valitusrumba" sen, että potentiaalisten kerrostalo-osakkeiden ostajien kiinnostus asiaan laimeni/lopahti ja hanke on tällä hetkellä niin sanotusti jäissä.

Alueelle sopii kerrostaloja, puhumattakaan rivitaloja.

Onko mahdollista, että rakentaminen käynnistyisikin paremmin aluksi merihenkisestä, tasokkaasta rivitalorakentamisesta? 

Mene ja tiedä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti