maanantai 7. syyskuuta 2015

Autonkatsastus maanantaiaamuna 07.09.2015...

Käväisin hetki sitten katsastamassa meidän talviautomme eli Land Rover Freelanderin vm. 2000 Kemin Karjalahdella A1-katsastuspisteessä. Samalla tuttua henkilökuntaa oli mukava jututtaa.

Joku lukijoistani voi itsekseen jupista: "Mitä ihmeellistä tuossa nyt muka sitten on olevinaan?" 

No ei siinä ole minunkaan mielestä paitsi, että olen em. talviauton katsastuksen jättänyt tähän saakka aina "viime tinkaan" toisin sanoen loppuvuoteen marras-joulukuulle.

Nyt päätin toimia toisin noudattaen viime vuosina omaksumaani periaatetta: Jos suinkin voin tehdä jonkin asian välittömästi, heti, se on syytä tehdä eikä jättää asiaa "venymään" hamaan tulevaisuuteen...
Toki tunnustan, että edelleenkin jokin asia saattaa siirtyä liian kauaksi, elämässä joutuu pakostakin priorisoimaan asioita.

Mukava katsastuskäynti kaiken kaikkiaan, varsinkin kun auto oli katsastusmiehen testaamana tekniikaltaan kunnossa.

Ajattelin pois lähtiessäni käydä vilkaisemassa viereisessä Wetterin autoliikkeessä vaihtoautoja - potkimassa renkaita - vasta katsastetun auton innoittamana. Näin teinkin mutta isossa vaihtoautohallissa en havainnut ensimmäistäkään automyyjää, joten poistuin kaikessa hiljaisuudessa takavasemmalle.

Hallissa oli monia mielenkiintoisia vaihtoautoehdokkaita, joista olen tutuksi tulleen automyyjän kanssa useaan otteeseen keskustellut - alustavasti.
Hän tietää jotakuinkin minun tämänhetkisen autontarveajatukseni ja tietää, että ns. tyhjästä en ole valmis maksamaan...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti