lauantai 24. tammikuuta 2015

Yle Areena/Yle Perämeri - pikapalaute ehdottomasta pohjanoteerauksesta...

Minäkin olin irrotellut blogisivullani globaalisti Kemin 20. Lumilinnan tämän päivän avajaisista etukäteen. 

Nähtyäni, että Yle Areena/Yle Perämeri näyttää suorana em. avajaiset, innostuin asiasta entistä enemmän, mutta mitä tapahtuikaan...

Lähetys ilmoitettiin aluksi alkavan klo 17.40, sitten klo 17.50. Jotain älytöntä kaupungilta tullutta "kävelykuvaa" tuli ennen klo 18, kuvaa, jossa näkyi ihmisten jalkoja/alavartaloita ja kuvaajan pyöriskelyä, mahtoiko olla pienissä sievissä, suomeksi sanottuna päissään. Tuskin nyt sentään, vaan hän leikitteli liikkuvalla kuvalla. Sitten ruutu pimeni...

Jonkin ajan kuluttua ruutuun tuli sinihämyinen, epätarkka kuva, jossa oli avajaislava taustalla.

Ehdin kuulla selostajan kommentin: "Pääasia, että jotakin näkevät!" Sellaisen viestin saivan netin ääressä istuskelevat. Eipä se paljoakaan mieltä ylentänyt.

Sentään oli kysymyksessä Kemin 20. Lumilinnan viralliset avajaiset!

Muutamia minuutteja yli 18 jonkinlainen kuva tuli ruutuun. Taustalla ammuskeltiin jousipyssyillä tulinuolia taivaalle ja ne päätyivät Perämeren jäälle.

Taustalta kuului epäselvästi jonkinlainen alkujohdanto suomen- ja englanninkielellä.

Sitten alkoi joku lähes paikallinen bändi soitella verkkaisesti ensimmäistä biisiään, ääni tuli aluksi kuin maan alta. Taisipa jotain valoheitinefektiäkin välillä viuhahtaa yli taivaankaaren.

Välillä tuli räväkämpääkin musaa ryyditettynä stoboskooppityyppisillä valoefekteillä ja jonkinlaisilla ilotulitteilla. Kuvasta päätellen runsaslukuinen avajaisyleisö seissoskeli aikamoisen savupilven keskellä.

Mahdollisesti 4. tai 5. biisi oli loppuhuipentuma, jonka päätteeksi edellä mainittu selostaja pääsi uudestaan kommentoimaan tapahtumaa:" Näin on siis ja jne. ..." Taisipa hän esittää pahoittelun lähetysongelmista.

Kyllähän edellä kuvattu/selostettu oli ehdoton pohjanoteeraus televisiolähetyksestä.

Ilmeisesti edellä mainitun tapahtuman jälkeen osa avajaisyleisöstä lähti tutustumaan Lumilinnaan, joka taatusti on taas upea...

Kukaties tuo edellä mainittu joku lähes paikallinen bändi esitti vielä muutaman biisin tai sitten ei... 

Tänään sunnuntaina 25.01.2015 Pohjolan Sanomissa oli mukavanoloinen artikkeli avajaisita - hyvä niin.

Tuo joku lähes paikallinen bändi oli artikkelin mukaan soitellut rakkaudesta - ei paha...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti