tiistai 13. tammikuuta 2015

Kutsu Paavo Väyryseltä Europpalainen Suomi 2020-tilaisuuteen...

Harvoin sähköpostiin tulee yhtä mielenkiintoinen kutsu kuin tänään tiistaina 13.01.2015.

Mielenkiintoiseksi kutsun tekee se, että kutsuja toteaa: "Voit levittää tietoa tilaisuudesta ja kutsua siihen muitakin kiinnostuneita, kunhan vain huolehdit siitä, että kaikki osallistujat ilmoitetaan etukäteen."
Edellä olevan maininnan perusteella rohkenin liittää alla olevan aineiston blogisivulleni, sillä itse jätän tilaisuuden tällä kerralla väliin.
Ohjelma kaiken kaikkiaan tuntuu hyvältä. Tuleepa noita maksamiamme EU-nettoeuroja hiukan takaisin tänne Perämeren pohjukkaan europarlamentaarikko Paavo Väyrysen aktiivisuuden myötä - hyvä niin...
______________________________________________________________________________



KUTSU

Eurooppalainen Suomi 2020 -tilaisuuteen
 
Hyvä keskustavaikuttaja!
Kun tulin kevään vaaleissa valituksi jälleen Euroopan parlamenttiin seitsemän vuoden tauon jälkeen, lupasin jatkaa edellisillä parlamenttikausillani aloittamaani koulutustoimintaa. 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa toteutin useita keskusta-aktiiveille ja nuorille suunnattuja koulutuksia ja seminaareja kautta Suomen.
Yhteensä näihin tapahtumiin osallistui tuhansiin nouseva keskustalaisten ja muiden asioista kiinnostuneiden joukko. Moni           muistaa vielä varmasti ”Politiikan korkeakoulut” ja ”Eurooppalainen Suomi 2000” – maakuntatilaisuudet 1990-luvun lopulta.

Lunastan heti lupaukseni koulutustoiminnan jatkumisesta järjestämällä Eurooppalainen Suomi 2020-seminaarin.

KUTSUN SINUT OSALLISTUMAAN PERÄPOHJOLAN tilaisuuteen 24.- 25.1.2015 POHJANRANTAAN.
Pohjantie 23, Keminmaa
Tilaisuus alkaa la 24.1. klo 9 ja päättyy su 25.1. klo 13.45.

Seminaarissa käsitellään ajankohtaista ulko- ja turvallisuuspolitiikan tilannetta, Euroopan unionin kehitystä sekä           muita keskustan ja kunkin maakunnan kannalta tärkeitä, ajankohtaisia aiheita mm Sote- ja kuntauudistusta, koulutusasioita sekä maa- ja metsätalouden tulevaisuutta. Tilaisuuksien tavoitteena on tarjota aineksia ja välineitä keskusteluun ja oman ajattelun kehittämiseen siitä, miten Suomen kansainvälinen asema ja Euroopan unioni ovat kehittymässä, ja miten meidän tulisi niihin vaikuttaa.
Alustajina ja puheenvuorojen pitäjinä ovat: VTT, dosentti Paavo Väyrynen, Keminmaan valtuuston pj. Pertti Sakaranaho, Tornion kaupunginvaltuuston pj. Katri Kulmuni, Aikuiskoulutusjohtaja Anni Miettunen, MTK:n pj Juha Marttila, EU:n alueiden komitean jäsen Ossi Martikainen ja kansanedustaja Simo Rundgren.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tilaisuuteen. Tila- ja tarjoiluvarausten vuoksi ilmoittautuminen tilaisuuksiin on välttämätöntä. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä, osallistujalle tilaisuus on maksuton. (sis. osallistuminen, majoittuminen hotellissa 2 hh ja ruokailut).
Ilmoittautuminen 19.1.2015 mennessä, sähköpostitse: ritva.lampela@paavovayrynen.fi tai puhelimitse 040 8362468.

Voit levittää tietoa tilaisuudesta ja kutsua siihen muitakin kiinnostuneita, kunhan vain huolehdit siitä, että kaikki osallistujat ilmoitetaan etukäteen.

Parhain terveisin,

Paavo Väyrynen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti