sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Veikkauksen nettijalkapalloa - osa 4...

Niin kuin olen aikaisemminkin kirjoittanut, olen seurannut jonkin verran Veikkauksen sivuilla nettijalkapalloa ja pelaillut livenä pienin panoksin (1-2 euroa/peli) lähinnä Englannin, Ranskan, Saksan, Espanjan ja Italian pelejä. Toki jonkin verran kotimaisiakin pelejä meidän jalkapallokelien aikaan.

Aina silloin tällöin olen päässyt aistimaan upeaa jalkapalloa, mutta välillä myös sellaista jalkapalloa, jota ei tarvitsisi pelata eikä nähdä.

Joissakin otteluissa pelaajat ovat kentän pinnassa jotakuinkin puolen minuutin välein ja nähtävissä on näyttelijäsuorituksia vailla vertaa. 

Kirjoitanpa taas:

Pikku tönäisystä raavas mies pyörii kuin väkkärä - vähintään viisi-kuusi kertaa - akselinsa ympäri karmeiden tuskankarjaisujen ryydittämänä. Erotuomari kaivelee päntiönään eri värisiä kortteja etutaskustaan. Pääasiassa keltaisia varoituskortteja, väliin punaistakin...

Tänään sunnuntaina 04.01.2015 oli ottelu, josta seurasin toisen puoliajan. Espanjalaisen jalkapalloilun ottelu Valencia-Real Madrid. Real Madridin supertähdet olivat varjoja parhaimmista peleistään...

Kotijoukkue Valencia halusi voittaa.

Pelasin sitä parilla eurolla Veikkauksen livepelinä, mutta en onnistunut. Lopputulos oli 2-1 (0-1)...

Tämän pelin toinen puoliaiaka näytti olevan taas sitä, että äijät olivat kötällään nurmen pinnassa puolen minuutin välein ja rikkeen tehnyt levitteli viattomana käsiään ja suu kävi erotuomarin suuntaan.

Kirjoitanpa taas:

Minun täytynee lopettaa tai ainakin vähentää näiden nyhjäysotteluiden katsomista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti