keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Tunnustan: "En ole elokuvan suurkuluttaja!"- jatkossakaan...

En todellakaan ole elokuvan suurkuluttaja, en ole elokuvan kuluttaja ollenkaan. Miksi? Asia ei ole oikeastaan minua aikuisiässä kiinnostanut juuri ollenkaan. Miksi? Ehkä siksi, että monet elokuvat ovat ensi-illan jälkeen suhteellisen nopeasti nähtävissä televisiosta...

En edes tarkkaan muista, milloin olen käynyt viimeksi elokuvissa. Se on tapahtunut mahdollisesti opiskeluaikana Tampereella 1960- ja 70-luvun vaihteessa.

Pikkupoikana sitä vastoin kävin tämän tästä elokuvissa. Siihen maailman aikaan Kemissäkin oli kolme elokuvateatteria keskustassa: Kino-Pirtti, Kino-Ari ja Sauvo - elokuvia näytettiin myös säännöllisesti työväen- ja seurojentaloilla. Elettiin aikaa ennen televisiota...

Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista hiukan tuunattuna:


Päivitetty 17.3.2015 19:32, julkaistu 17.3.2015 19:13

Kinopirtti: Seniorit halvemmalla leffaan


Kemiläisessä elokuvateatteri Kinopirtissä käynnistyvät huhtikuussa Senioribio-näytökset, joissa elokuvat on valittu "aikuisemman maun mukaan" ja lipun hinta on normaalia huomattavasti edullisempi.
Senioribio on Bio Rex -elokuvateatteriketjun näytöspalvelu, joka on suunnattu erityisesti senioreille. Varttuneemmat kansalaiset on huomioitu palvelussa niin näytettävien elokuvien, näytösajankohdan kuin lipun hinnankin suhteen.
Jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona järjestettävissä Senioribio-näytöksissä nähdään kotimaisten elokuvien lisäksi myös laadukkaita ulkomaisia draama- ja komediaelokuvia. Lipun hinta sisältyy myös kahvi.
- Eläkeläiset eivät perinteisen mittapuun mukaan ole se kaikista suurin kuluttajaryhmä kun puhutaan elokuvista. Oman näytöspalvelun avulla madallamme kyseisen asiakasryhmän kynnystä tulla elokuviin, sanoo Kinopirtin teatterivastaava Ari Vuolukka.
- Tavoitteena on tehdä palvelusta yhteisöllinen tapahtuma; luoda eläkeläisille puitteet, joissa on mukava tavata hyvien elokuvien sekä kahvikupin äärellä, Vuolukka sanoo.
Huhtikuun ensimmäisenä päivänä Senioribiossa esitetään elokuvat Edelleen Alice ja The Second Best Exotic Marigold Hotel. Edelleen Alice käsittelee Julianne Mooren esittämän Alice –hahmon kautta vakavan sairauden vaikutuksia Aliceen sekä tämän perheen elämään.Kevyemmässä The Second Best Exotic Marigold Hotel -elokuvassa seurataan seniorihotellin ja sen pitkäaikaisten asukkaiden elämää.
Alennetun lipun saadakseen ei tarvita eläkeläis- tai Kela-korttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti