perjantai 13. maaliskuuta 2015

Jotain kajastavaa järkeä sentään...

Yli 80000 Talvivaaran osakkeenomistajaa on viimeiseen saakka luottanut Talvivaaran toiminnan jatkumiseen, joten olisi kohtuutonta, että heidän sijoituksensa katoaisi kuin tuhka tuuleen.  

Pörssiyhtiö Talvivaaran yrityssaneerauksen selvittäjä, asianajaja Pekka Jaatinen, on lähettänyt Espoon käräjäoikeuteen täydennetyn saneerausohjelmaehdotuksen, jossa asia on myönteisesti huomioitu. Jotain kajastavaa järkeä sentään...

 

Suora nettilainaus Helsingin Sanomista hiukan tuunattuna:

Talvivaaran selvittäjä haluaa turvata osan osakkeenomistajien sijoituksista

TALOUS  
MIKA RANTA / HS
Talvivaaran sekundäärinen liuotuskasa kuvattuna helmikuussa.
Talvivaaran sekundäärinen liuotuskasa kuvattuna helmikuussa.
Pörssiyhtiö Talvivaaran yrityssaneerauksen selvittäjä, asianajaja Pekka Jaatinen, on lähettänyt Espoon käräjäoikeuteen täydennetyn saneerausohjelmaehdotuksen. Täydennyksen keskeinen ajatus on, että Talvivaaran 80 000 osakkeenomistajalle tarjotaan mahdollisuus osittain turvata sijoituksensa.
Jaatisen ehdotuksen mukaan yhtiön veloista leikataan 99 prosenttia, mutta velkojille tarjotaan mahdollisuus myös muuttaa saatavansa osakkeiksi. Selvittäjän aikaisemmassa ehdotuksessa pörssiyhtiö Talvivaaran veloista olisi leikattu 97 prosenttia. Jos velkojat hyväksyvät suunnitelman, niistä tulee pörssiyhtiö Talvivaaran suurimpia osakkeenomistajia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti