maanantai 30. maaliskuuta 2015

En ole metsuriseksuaali, vaikka minulla on kokoparta...

Minulla on ollut kokoparta 1970-luvun puolesta välistä alkaen partakarvojen pituuden vaihdellessa muutamasta millimetristä yli 50 millimetriin.
Tällä hetkellä poikkeuksellisesti hiukan ylikin mutta ei tiistain 07.04.2015 klo 16.30 jälkeen mentyäni Kemissä Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkille aikuisopiskelijaoppilaan käsittelyyn opettajansa valvonnassa.

Sen jälkeen lookkini on loppukevättä myötäilevä niin hiusten kuin parrankin osalta = aika lyhyet molemmat, ei kuitenkaan vielä aivan kesälookki = edellistäkin lyhyemmät.

Miksi olen pitänyt pitkään kokopartaa?

Aivan puhtaasti käytännön syistä. Kokoparta on loppujen lopuksi erittäin helppohoitoinen ja sitä voi itsekin Fiskarseilla pitää kurissa. Viime vuosina olen käyttänyt em. oppilaitoksen palveluja aina silloin tällöin.

Hius- ja partakäsittelyn jälkeen tunnen olevani aina "uusi ihminen".

Kävin alla olevan tekstin mukaisesti testaamassa itseni. Sen perusteella en ole metsuriseksuaali.



Suora nettilainaus Helsingin Sanomista:




Leonardo DiCaprion rehottava ja silti äärimmäisen trimmattu parta on metsuriseksuaalin merkki.
Leonardo DiCaprion rehottava ja silti äärimmäisen trimmattu parta on metsuriseksuaalin merkki.  Shannon Stapleton / Reuters

Tiede selvitti: Tästä syystä hipsterit kasvattavat partoja

 NYTIN TOIMITUS<URL> nyt.fi/a1305942670526
Partojen evolutiivinen syy on on vihdoin selvitetty!
Länsi-Australian yliopiston tutkijoiden mukaan kädelliset urokset kehittävät parran kaltaisia mahtailevia tunnuksia erottuakseen muista uroksista ja houkutellaakseen naaraita.
Mitä suurempi ja miesvaltaisempi yhteisö, sitä näyttävämpiä tunnuksia urokset kehittivät.
Sama pätee tutkimusryhmän mukaan myös moderniin ihmismieheen, joka yrittää erottautua viimeistellyllä parrallaan sekä lähiyhteisönsä että netin kautta löytyvistä kilpailijoista.
Tämä selittänee myös maailmanlaajuisena trendi-ilmiönä tunnetut metsuriseksuaalit, jotka käyttävät aikaa ja rahaa partansa millintarkkaan trimmaukseen saavuttaakseen lopputuloksen, joka näyttää samaan aikaan täysin luonnolliselta ja hiotun tyylikkäältä.
Testaa Nytin testillä, oletko metsuriseksuaali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti