sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Länsi-Pohjan Insinöörit ry:n perinteinen Lumilinnatapahtuma Kemissä...

Länsi-Pohjan Insinöörit ry:n perinteinen Lumilinnatapahtuma Kemissä toteutettiin lauantaina 21.03.2015. Kyseiseen tapahtumaan ilmoittautui loppujen lopuksi 122 henkilöä, joista lasten osuus oli noin puolet. Arvatenkin Muumi-esitys oli saanut pikkuväkeä liikkeelle.

Lumilinnatutustumisen + kahvi-/kaakao-/muhu + pulla-tarjoilun lisäksi osallistujilla oli mahdollisuus tutustua aikaisempien Lumilinnojen näyttelyyn Tullimakasiinissa.

Lisäksi aiemmin ilmoittautuneilla oli mahdollisuus käydä hernekeitto+pannari-aterialla yhdistyksen toimitilassa Vinssissä Meripuistokatu 16:ssa Kemin keskustassa. Aterialle osallistui lähes viisikymmentä henkilöä, joista kolmannes oli lapsia. Kyllä Ammattiopisto Lappian ravintotalousosastolta tilatut eväät maistuivat!


Tekstinpätkä Lumilinna-ohjelmasta:

Muumien yllätysjuhlat LumiLinnalla
Lauantaina 21.3. LumiLinnalla vierailee Muumipeikko ystävineen. LumiLinnan juhlavuoden kunniaksi Muumitkin ovat järjestämässä yllätysjuhlia! Tule mukaan juhlimaan Muumipeikon, Muumimamman ja Pikku Myyn kanssa klo 10.30, 12.00, 13.30 ja 15.00.

LumiLinna on avoinna 25.1.-6.4.2015 päivittäin klo 10-18. LumiLinnojen historiaa ja rakentamista esittelevä näyttely ja matkamuistomyymälä viereisessä Tullimakasiinissa on avoinna samoin 10-18.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti