keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Vedonlyöntifirman näkemys Lapin vaalipiirin läpimenijöistä...

Itse en ole erityisen hyvä vedonlyöjä. Valitettavan usein vedonlyöntini/veikkaukseni ei onnistu. Tämän vuoden eduskuntavaaleissa Lapin vaalipiirin osalta tilanne näyttää olevan sellainen, että seitsemästä nykyisestä kansanedustajasta moni säilyttää paikkansa, vaikka menneen vaalikauden teot - ainakaan hallituspuolueiden osalta - eivät sitä välttämättä edellyttäisikään...

Veikkaan aina silloin tällöin Veikkauksen Pitkävetoa. Aika usein veikkaan nimenomaan seitsemän ottelun osalta: kotivoitto 1, tasapeli x ja vierasvoitto 2

Pääsääntöisesti seitsemästä veikkauksestani on 4-5 oikein. On ollut joskus kaikkikin oikein. Sen verran minussa alkaa herätä kilpailuvietti, urheiluhenki, että näin eduskuntavaalien alla on aivan pakko veikata Lapin vaalipiirin läpimenijät. Alla oleva artikkeli antaa hyvän pohjan veikkaukselleni... 

Keskusta:
Väyrynen
Lohi
Kulmuni/Maijala Huom! Jos Keskusta saa neljä kansanedustajaa, niin Autto tippuu...

Vasemmistoliitto:
Mustajärvi

Perussuomalaiset:
Mäntylä

Kokoomus:
(Autto)

SDP:
Ojala-Niemelä

Jaaha vai näin vähän muutoksia onnistuin veikkaamaan luettelooni. Sunnuntai-iltana 19.04.2015 asia on ratkaistu...

Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista hiukan tuunattuna:


Väyrynen ja Mustajärvi todennäköisimmät läpimenijät

Kuva: Tuntematon
Juhani HiltunenLähetä palautetta toimittajalle
Vedonlyöntotoimisto Accuscoren mukaan Paavo Väyrynen ja Markus Mustajärvi ovat Lapin vaalipiirin varmimmat läpimenijät.
Juhani Hiltunen
Kemi
Paavo Väyrynen (kesk.) ja Markus Mustajärvi (vas.) ovat vedonlyöntitoimisto Accuscoren mukaan varmimman läpimenijät eduskuntavaaleissa Lapin vaalipiirissä. Accuscoren mukaan heidän läpimenomahdollisuutensa on yli 80 prosenttia.
Accuscore on tehnyt arvionsa yhteistyössä Kaiku Helsingin asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat haastatelleet asiantuntijoita jokaisessa vaalipiirissä. Asiantuntijat ovat olleet journalisteja, toiminnanjohtajia, entisiä ja nykyisiä kansanedustajia, kansanedustajien avustajia tai muita politiikan asiantuntijoita.
- Pidämme tätä tarkempana tapana ennustaa läpimenijöitä muutaman sadan henkilön otokseen pohjautuvaan kyselytutkimukseen verrattuna, Accuscore kertoo nettisivuillaan.
Kolmanneksi varmin läpimenijä Lapissa on saman ennusteen mukaan Hanna Mäntylä (ps.). Hänen mahdollisuutensa ovat 60–80 prosenttia.
Kolmannen ryhmän muodostavat ehdokkaat, joiden läpimenomahdollisuudet arvioidaan alle 60-prosenttisiksi. Tähän ryhmään lukeutuvat Sari Moisanen (vas.), Marko Varajärvi (vas.), keskustan Katri Kulmuni, Markus Lohi, Eeva-Maria Maijala, Simo Rundgren ja Janne SeurujärviHeikki Autto (kok.), Johanna Ojala-Niemelä (sd.) sekä Matti Torvinen (ps.)
Lapin vaalipiiristä valitaan seitsemän kansanedustajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti