sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kevyttä irrottelua unimaailmasta...


Olin muuten Juha Sipilän kanssa juhlatilaisuudessa, jossa hän oli erittäin kiinnostunut minun blogikirjoittamisesta. Hän ihmetteli kovasti, miten ihmeessä pistän liikkeelle joka päivä niin monta tekstiä ja vielä asiaa.

Selostin hänelle, että minua jonkin verran maailmanmeno kiinnostaa ja siksi seuraan aktiivisesti tiettyjä medialähteitä lähinnä Suomessa: Helsingin Sanomia, Kauppalehteä, Pohjolan Sanomia, väliin ns. keltaisen lehdistönkin tuotteita ja tietysti Yle Uutiset-sivuja.

Juha Sipilä sanoi lukevansa nykyisin säännöllisesti tekstejäni ja väitti saaneensa niistä jopa hyviä käytännön vinkkejä. Kyseisessä juhlatilaisuudessa hän nimenomaan toivoi, että hän voi tulla pöytäämme istumaan, jotta voidaan jatkaa keskusteluja.

Mikä ettei taisin hänelle sanoa ja totesin lisäksi, että vaimoni on varmaan asiasta myös otettu, koska hänellä on tänään syntymäpäivä…

Ai niin – unohdin Sinulle sanoa/kirjoittaa, että tämä oli erittäin elävä  uni, jonka näin tänään aamulla juuri ennen heräämistäni.

Tarkennan lisäksi, että kyseinen henkilö, Juha Sipilä on Suomen Keskusta rp:n nykyinen puheenjohtaja ja kukaties/todennäköisesti Suomen seuraava pääministeri, mikäli maailmankirjat eivät aivan sekaisin mene/ole...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti