keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kaksikymmentätuhatta (20.000) katselua meni rikki...

Aloitin blogikirjoittamisen 01.07.2014. Sivullani on tällä hetkellä 881 viestiä. Niin kuin olen aikaisemminkin kirjoittanut olen eräänlainen tiedonantaja/tiedonvälittäjä/välikäsi - ihan miten vaan - käyttäen paljon Yle Uutiset-sivuilta, Helsingin Sanomista, Kauppalehdestä, Pohjolan Sanomista, Lounais-Lapista, ns. keltaisista lehdistä, tms. lainaamiani tekstejä muunneltuina. Yleensä pistän höysteeksi omat kommenttini.

Toki joukossa on satoja omiakin - vanhoja ja uusia - tekstejäni. Pyrin teksteissäni ajankohtaisuuteen.

Tällä hetkellä luonnollisesti Suomessa meneillään olevat eduskuntavaalit ovat vielä hetken erittäin ajankohtainen aihe teksteissäni.

Ajankohtaisuudesta puheen ollen kuulin eilen marketin kassajonossa kiihkeän keskustelun Kemi-Keminmaa-Simo kuntaliitosasiasta. Erityisesti kiinnitin huomiota toisen keskustelijan purkaukseen: "Ketku mikä ketku! Ei ainakaan minulta saa ääntä eduskuntavaaleissa... ." 

Em. keskustelusta voisi vääntää vaikka blogitekstin - katsotaan nyt sitten...

Alla on lueteltu lukumäärältään suurimmat sivujeni katselijat. Arvelen joukossa olevan hakukoneita/palvelimia, jotka haistelevat maailmanmenoa ja jopa näitä susirajankin tekstejä.

Kohde Sivun katselut

Ranska 10242
Suomi 4450
Yhdysvallat 3178
Saksa 403
Puola 334
Ukraina 316
Venäjä 291
Ruotsi 43
Yhdistynyt kuningaskunta 21
Malesia 10

Edelleen tavoitteeni on saada nimenomaan Meri-Lapin ja erityisesti kemiläiset lueskelemaan tekstejäni. Siinä en ole onnistunut riittävästi - toistaiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti