lauantai 11. huhtikuuta 2015

Terveisiä Oulusta jääkiekon 5. välieräotelusta Kärpät-JYP...

Kävimme katsomassa jääkiekon 5. välieräottelun Kärpät-JYP perjantaina 10.04.2015 Oulussa.

Meillä on ollut Kemistä eräällä viiden hengen ryhmällä tapana käydä kerran kaudessa katsomassa livenä Oulun Kärppien kotiottelu.

Raksilan jäähalli oli jotakuinkin täynnä, sillä paikalla oli yli 6.000 katsojaa. Omalta paikaltani Katsomo: L VASEN, Rivi: 16 ja Paikka: 229 ottelua oli varsin hyvä seurata. Olimme jotakuinkin keskellä rytmikkään äänekästä JYP-fanikatsomoa/ryhmää.

Aika moista nyhjäämistä olivat kaksi ensimmäistä erää. Mielestäni ei erityisen hyvää jääkiekkoa. Tosin eräs asiantuntija totesi yksiselitteisesti, että tarkkaa pelaamista...

Maalit ovat jääkiekonkin suola, onneksi niitä saatiin nähdä kolmanessa erässä peräti neljä kaiken kaikkiaan.

Peli päättyi loppujen lopuksi korijoukkueen voittoon 4-0 (0-0)(0-0)(4-0). Kärpät johtaa nyt ottelusarjaa 3-2 ja sillä on mahdollisuus ratkaista loppuotteluun pääsy seuraavassa ottelussa Jyväskylässä.

Henkilökohtaiset Veikkauksen tulosvedot menivät entiseen tyyliin poskelleen.

Tampereella Tappara-Lukko päättyi 2-0 (1-0)(1-0)(0-0), Lukko johtaaottelusarjaa 3-2 ja sillä on mahdollisuus ratkaista loppuotteluun pääsy seuraavassa ottelussa Raumalla.

Minulle ja varmaan monelle muullekin riittäisi vähempi ottelumäärä, esimerkiksi paras kolmesta. Jatkoon pääsyyn tarvitaan nykyisin neljä (4) voittoa - silkkaa rahastusta ja ajanhukkaa...

Pois lähtiessämme vaihdoin muutaman sanan takavuosien jalkapallon huippumaalivahdin Ilkka Siitosen kanssa, joka sanoi asuvansa nykyisin Keminmaassa.
Ilkka oli Kepsin veräjänvartijana 1980-luvun loppupuolella, jolloin tein yhteistyötä AITAKI-laatutuotteen kanssa Kepsin ja myön Innon Mimmien kanssa.

Kaiken kaikkiaan reissumme Ouluun oli onnistunut.

No niinhän siinä aivan odotetusti ennalta tehtyä käsikirjoitusta noudattaen tänään lauantaina 11.04.2015 pelailtiin voitot JYPille ja Tapparalle, ottelusarjat ovat 3-3. Loppuottelujoukkueet selviävät vasta maanantaina 13.04.2015 Oulussa ja Tampereella pelattavissa seitsemänsissä karsintaotteluissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti