sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kesäauto ulos varastorakennuksen autotallista tänään...

Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että olemme kahden auton loukussa - myönteisesti.

Meillä on ollut pitkään kesäauto ja talviauto. Kaksi vanhaa, luotettavaa palvelijaa.

Talviautomme on Land Rover Freelander vm. 2000, jolla on tällä hetkellä ajettu noin 140.000 km kaksilla renkailla. Lähes uudet Nokian Hakkapeliitta-talvirenkaat ja ajamattomat GT-Radial kesärenkaat - molemmat alumiinivanteilla.
Olemme olleet tyytyväisiä maastoautoomme. Kuluvia osia siihen on vähin joutunut vaihdattamaan niin kuin kaikkiin iäkkäisiin autoihin - onhan se jo lähes "rippikouluiässä" - niin ja pestähän sitä pitäisi ehkä hiukan tiheämmin kuin nykyisin.

Tänään sunnuntaina 12.04.2015 päätin ajaa kesäautomme ulos varastorakennuksen autotallista. Kesäautomme on, niin kuin mahdollisesti muistatkin , VW Doppel TD vm. 1989, jolla on ajettu noin 300.000 km..
Niin kuin olen aikaisemmin kirjoittanut, se on ainoa auto, joka on meille toistaiseksi uutena ostettu.
Se on osoittautunut erinomaiseksi hyötykäyttöautoksi. Sillä ajaminen on tällä hetkellä ”lähes ilmaista”. Mahdollisesti museokatsastamme kyseisen auton aikanaan, kunhan se täyttää 30 vuotta…

Pienten tarkistuksien ja huoltotoimenpiteiden jälkeen otan sen netin kautta liikenteeseen ja käväisen katsastamassa lähiaikoina.

Sen jälkeen talviautomme saa jäädä ainakin toistaiseksi päärakennuksen autotalliin. Se otetaan käyttöön, mikäli tarvetta löytyy...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti