torstai 30. huhtikuuta 2015

Elämä on täynnä yllätyksiä - myös miellyttäviä yllätyksiä...

Olin vaimoni kanssa työasussa pihan rapsutuksessa, kun rajanaapurimme tiedustelivat, voisimmeko käväistä heidän terassillaan. Mikä ettei totesimme ja lisäsimme vielä hiukan vaatetusta yllemme. 

Tukevalla pöydällä oli neljä lasia ja tummanvihreä pullo, jota ei näe kuin elokuvissa. Toki paikallisen Alkonkin hyllyillä, mutta minun silmissäni ne vilahtavat ohitse. Syynä on ilmeisesti tuotteen hintalappu.

Toivottelimme Hyvää Vappua ja kesän alkamista toisillemme. Olihan hyvä juoma! Ehdottomasti hintansa väärti...

Niin juoma oli Bondin lemipijuoma Bollinger, josta alla on pieni infoisku:

Bondin ja Bollingerin suhde kestää

Naiset James Bondin rinnalla vaihtuvat tiuhaan, mutta Bollinger pysyy agentin suosikkijuomana. Valkokankaalla Bollinger on kuplinut hurmaavan agentin lasissa vuodesta 1973, mutta suhteen perusta luotiin jo 1956.  Suomessa 26.lokakuuta ensi-iltaan tulevassa uudessa Skyfall-elokuvassa James Bond kohottaa jälleen lasissaan Bollingeria – La Grand Année Bollingeria.
James Bondin suosimat brändit ovat tulleet tunnetuiksi elokuvien myötä, mutta harva tietää Bondin ja Bollingerin suhteen alkaneen jo kirjoissa. Ensimmäisen kerran Bollinger esiintyi James Bondin yhteydessä jo vuonna 1956 Ian Flemingin kirjassa Timantit ovat ikuisia. Kirjassa Bond-tyttö Tiffany Case lähettää pullon Bollingeria James Bondin hyttiin Queen Mary ‑aluksella. Juomavalinta oli kirjailijalle luonteva, sillä Bollingerin samppanjatalo oli ollut kuninkaallisen perheen viinitoimittaja jo vuodesta 1884, ja siksi se sopi myös Britannian M16-agentin tyyliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti