tiistai 24. helmikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen välitilinpäätös 24.02.2015...

Ajattelin kirjoittaa tämän vuoden ensimmäisen välitilinpäätökseni liittyen blogikirjoittamiseeni, jonka aloitin 1. päivänä heinäkuuta 2014 ystävieni toivomuksesta.

Olen kirjoittanut tähän mennessä kaiken kaikkiaan 685 viestiä, blogikirjoitusta. Niitä on käyty lukemassa/katselemassa tähän saakka yhteensä 8246 kertaa.

Viestejä, tekstejä on luonnollisesti käyty lukemassa moninkertaisesti, sillä arvelen kävijän lukaisevan useamman tekstin kertakäynnillä...

En edelleenkään osaa lainkaan arvioida, kuinka paljon yleensä blogisivuja käydään lukemassa, todennäköisesti lukijamäärät vaihtelevat erittäin paljon.


Kemiläisessä ilmaisjakelulehdessä, Lounais-Lapissa, toimittaja Toni Länkisen kirjoittaman artikkelin: Bloggailu ei katso ikää - jälkeen blogisivujeni päivittäinen kävijämäärä on noussut olennaisesti.

Edellä mainitsemani lukijamäärä tyydyttää minua, koska se toistaiseksi on ollut edelleen nousussa ja olen ymmärtääkseni saanut uusia lukijoita.

Minulle on syntynyt vahva tunne, että blogisivujani, viestejäni käyvät yksityishenkilöiden lisäksi haistelemassa erilaiset palvelimet, hakukoneet aktiivisesti - "tehtäväksi saaneena" - niin lännessä kuin viime aikoina myös idässä...

Edellä mainitun artikkelin jälkeen Ranskassa on tunnettu erityistä kiinnostusta blogisivujani kohtaan.

Haluan edelleen uskoa, että blogisivuni vielä löydetään vielä nykyistä paremmin ja jatkossa ns. viidakkorumpu toimii tehokkaasti.
Mahdollisesti jossakin vaiheessa blogisivuni ilmettä muokkaan. Tähän saakka olen edelleen mennyt siitä, mistä aita on matalin = mahdollisimma vähällä vaivalla...

Itse olen Suomessa informoinut arviolta noin 350-400 henkilöä sivuistani. Heistä tuskin enempää kuin neljännes-kolmannes on toistaiseksi käynyt lukemassa tekstejäni.

Arvelen, että Meri-Lapin alueella on loppujen lopuksi vain "kourallinen henkilöitä" , jotka seuraavat aktiivisesti = säännöllisesti blogisivujani.

Keskustellessani erilaisten henkilöiden, pääasiassa paikkakuntalaisten kanssa otan lähes aina blogisivuasian esille uusia lukijoita saadakseni.


Blogisivuni on nykyään myös Kemiläiset bloggaajat-nimikkeen alla.

Reitti tätä kautta on seuraava: www.kemi.fi >Sivut > Sosiaalinen media > Kemiläiset bloggaajat > Aki Pyykkö

Tekstejäni on kommentoitu toistaiseksi erittäin vähän, käytännössä ei juuri lainkaan, vaikka lukijan/kommentoijan ei tarvitse olla rekisteröitynyt blogikirjoittaja.

Toki olen aikaisemminkin havainnut, että kommentoida julkisesti jotain asiaa, on työn ja tuskan takana monille meistä. Kynnys on erittäin korkealla. Miten sitä voidaan madaltaa?

Kävijäjakaumassa Suomi on keulilla, toisena Yhdysvallat ja viime päivinä Ranska on noussut kolmanneksi...

Toivottavasti suomalaisista suurin osa on Meri-Lapissa asuvia lukijoita ja nimenomaan kemiläisiä lukijoita...

Kohde  Sivun katselut

Suomi 3335
Yhdysvallat 2393
Ranska 1217
Puola 333
Saksa 264
Venäjä 173
Ukraina 40
Ruotsi 35
Yhdistynyt kuningaskunta 15
Malesia 8

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.

Totean edellaan, että näitä välitilinpäätöksiä harvennan, niihin ei välttämättä enää ole kukaties akuuttia tarvetta... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti