perjantai 6. helmikuuta 2015

Huomenna lauantaina 07.02.2015 olemme kukaties asiasta informoituja...

Harmi, olen lukenut ilmaiset viisi artikkelia tälle viikolle ja  minun täytyy tyytyä alla olevan artikkelin osalta vain johdanto-osaan.

Yritin tarkkailla televisiouutisissa neuvottelijoiden kehonkieltä - body language - mutta en oikein päässyt selville heidän reaktioistaan. Kovin muodollisen näköistä pöytään asettautuminen tuntui olevan. Luonnollisesti tämä olikin vain televisiontia varten näyttäytyminen.

Angela Mergel näyttää alla olevassa kuvassa olevan aika lailla tympääntyneen, poissaolevan näköinen.
Francois Hollande näyttää selostavan jotakin ja Vladimir Putin tuntuu ajattelevan: "Puhu sinä, minä pitelen hevosta."
Varsinaisten neuvottelujen yhteydessä häärää varmaan leegio avustajia paikalla...


Pätkä nettilainausta Helsingin Sanomista hiukan tuunattuna:

Merkel ja Hollande istuivat pöytään Putinin kanssa – Venäjälle esiteltäneen uutta rauhansuunnitelmaa

ULKOMAAT  
MICHAEL KLIMENTJEV / AFP
Saksan liittokansleri Angela Merkel, Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Ranskan presidentti Francois Hollande neuvottelemassa Moskovassa perjantai-iltana.
Saksan liittokansleri Angela Merkel, Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Ranskan presidentti Francois Hollande neuvottelemassa Moskovassa perjantai-iltana.
Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti François Hollande ovat saapuneet Moskovaan ja aloittaneet Ukrainan sotaan liittyvät neuvottelut Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa, uutistoimisto Reuters kertoo. 
Saksalais-ranskalainen johtokaksikko matkasi Moskovaan pikavauhtia, kun taistelut Itä-Ukrainassa ovat tällä viikolla entisestään kiihtyneet. Tavoitteena on tiettävästi esitellä Putinille laajennettu rauhansuunnitelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti