lauantai 21. helmikuuta 2015

Jääkiekkoa TIMITEC-AREENALLA Kemissä...

Tunnustan pitäväni jääkiekosta. Se on yksinkertainen, suoraviivainen, selkeä ja fyysinen joukkuepeli, jota usein pelataan mielestäni kuitenkin turhan monimutkaisesti.

Valitettavasti sitä tulee aivan liian vähän itse nykyisin katsottua livenä - olin jo lähes kirjoittaa palelemassa - jäähallissa.

Korkkasin kuitenkin tämän vuoden jääkiekkokatsomiseni tänään lauantaina 21.02.2015 Kemissä, kysymyksessä oli II-divisioonan ottelu Kemin Lämärit- ROKI Rebels.

Katselin aiemmin päivällä otteluun liittyvää ilmoitusta Pohjolan Sanomista ja pohdiskelin seuran lippualennuspolitiikkaa. Kävi jo hetken mielessä, että kaikki alennukset huomioon ottaen lippuluukulla kohta jaetaan rahaa sisään tulijoille. No alennukset luonnollisesti maksavat "alennusyhteistyökumppanit"...

Kerrankin sai viihdykettä "koko rahan edestä".

Varsinainen peliaika päättyi tasatulokseen 6-6, jatkoaika 0-0, jonka jälkeen voittomaalikilpailussa Kemin Lämärit oli onnekkaampi = parempi, Aleksi Jokilahti ainoa onnistuja. Pelin lopputulos oli 7-6 kotijoukkueen hyväksiksi 

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Aleksandrs Dobrovolskis. Kyllä hän hyvä olikin, mutta tutut Tatu Ekorre ja ensimmäisessä erässä Janne Salmela osoittivat olevansa edelleen kovassa iskussa.

Aivan varsinaisen peliajan viimeisillä hetkillä Oskari Eskola teki alkutyön ruuhkamaaliin, jonka loppujen lopuksi söhäisi maaliin Aleksi Jokilahti. tyypillinen pakkomaalin. Tuli mieleen "Höyry-Häyrisen" rennot toteamukset, että pelivälinen täytyy joskus vaikka "kantaa maaliin".

Kaiken kaikkiaan ratkaiseva maali...

Vaikka minulle oli vain muutama pelaaja kotijoukkueesta entuudestaan tuttu, totean, että upea, sopivan aggressiivinen ja liikkuva jääkiekkojoukkue on taas kasassa, jolle toivoo hyvä jatkoa lähitulevaisuuden otteluissa. Toivottavasti pysyvät jatkossa jäähypenkiltä pois, sillä sieltä ei tunnetusti pelejä voiteta.

Ihmettelen suuresti, miksi kemiläiset eivät löydä tietä jäähallille katsomaan ja kannustamaan Kemin Lämäreitä. Tämä on lievä moite myös itselleni.
Tässä kotiottelussa oli maksaneita katsojia kenttäkuulutuksen mukaan rapiat 80, se on aivan liian vähän.
_____________

En malta olla mainitsematta, että edellisen kerran kävin jääkiekkoa livenä katsomassa 20.11.2014 Helsingissä ottelua Jokerit-SKA Pietari. Mikäli vielä oikein muistan, minun, poikani Timon ja pojanpoikani Laurin lisäksi otsikon jääkiekko-ottelua oli katsomassa 13.436 katsojaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti