tiistai 10. helmikuuta 2015

Järjetöntä, summittaista räiskimistä...

Juuri ennen Valko-Venäjän Minskin keskiviikon 11.02.2015 tulitauko-/rauhanneuvotteluja yritetään luoda pelkoa ja epävarmuutta järjettömällä, summittaisella raketti-iskulla, räiskimisellä. Tämä ei ole ensimmäinen eikä todennäköisesti viimeinenkään kerta, kun muutamassa sekunnissa tapetaan ja haavoitetaan summittaisesti täysin turvattomia siviilejä; vanhuksia, naisia ja lapsia - mikä kuvottavinta omia kansalaisia.

Olet varmaan karttakuvista aistinut, että Suomen ja Ukrainan välissä ei ole kuin Valko-Venäjä ja Baltian maat. Tuo kriisipesäke on siis hyvin lähellä meitä "lintukotolaisia", ei ihan kivenheiton päässä mutta ei paljon muutoinkaan...



Suora nettilainaus Helsingin Sanomista:


Ukraina: Raketit surmasivat ainakin kolme armeijan tukikohta­kaupungissa kaukana rintamalinjasta

ULKOMAAT  

Ainakin kolme ihmistä on saanut surmansa ja viisitoista haavoittunut Itä-Ukrainassa sijaitsevassa Kramatorskin kaupungissa, Ukrainan viranomaislähteet kertovat.
Strategisesti tärkeä Ukrainan armeijan tukikohtakaupunki sijaitsee kymmenien kilometrien päässä rintamalinjasta, jonka itäpuoliset osat ovat Venäjän-mielisten kapinallisten käsissä.
Venäjän-mieliset kapinalliset ovat kiistäneet ampuneensa kaupunkia tai edes sen suuntaan, uutistoimisto Reuters kertoo.
Ukrainan presidentti Petro Porošenko on myös kertonut iskuista Kramatorskiin. Hänen mukaansa raketteja on osunut armeijan tukikohtaan sekä sen lähellä olevalle asuinalueelle.
Uutistoimisto Reutersin haastattelema silminnäkijä oli kertonut nähneensä kuolleen naisen, joka sai surmansa kerrostaloalueellle osuuneessa raketti-iskussa. Naisen seurassa ollut lapsi oli haavoittunut iskussa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti