torstai 26. helmikuuta 2015

Kemin talvimarkkinat on avattu...

Käväisin Kemin talvimarkkinoilla. Kemin torille Keskustan vihreä-valko-raidallisen markkinateltan kupeeseen oli pystytetty Kokoomuksen sininen teltta. Sen viereen Perussuomalaisten telttaa oltiin pystyttämässä.
Sitten näytti olevan SDP, Vasemmistoliiton ja SKP:n teltat. Viimeksi mainitun telttarungossa komeasti liehui punalippu...

Keskustan kansanedustajaehdokkaista oli paikalla Anni Miettunen ja Juha Kärnä. Viimeksi mainitun asuntovaunussa luki: Lapin puolustaja. Kysäisin häneltä käteltyämme, että teksti tarkoittanee myös Meri-Lappia. Sain selkeän vastauksen: "Totta kai!"

Niin kuin varmaan tiedättekin Kemin perinteiset talvimarkkinat ovat 25.-28.02.2015 välisenä aikana. 

Toivottavasti talkooväkeä myös liikkuu em. tapahtumassa aktiivisesti perinteisen markkiväen lisäksi.

Muuten asiasta toiseen: Talvimarkkinoilla tapaa mielenkiintoisia ihmisiä. Toisaalta myös ihmisiä, joita ei toivo tapaavansa - koskaan.
Minäkin tapasin taas - "perusinhokkini" -  valitettavasti. Ihmisen, joka on valmis viemään vaikka tuhkatkin pesästä omanedun alttarille, jonka saituus hipoo lähes taidetta, joka on aina vaatimassa kaiken itselleen, jne. mutta toisaalta, joka ei ole antamassa omaa panostaan mihinkään yhteiseen ponnistukseen, puhumattakaan antamaan taloudellista tukea mihinkään hankkeeseen - koskaan.
Paitsi kukaties siinä tapauksessa, jos saisi sijoituksensa vähintään tuplaten takaisin - lähes nyt tai välittömästi...

Onneksi ei ollut pakko vaihtaa sanaakaan em. henkilön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti