lauantai 28. marraskuuta 2015

Reduta Jazz Club Prahassa...

Googlasin hetki sitten joutessani Cuban music You Tubesta. Kuuntelin muutaman kappaleen ja ne alkoivat tuntua niin perin juurin samanlaisilta.

Samanlainen tunne tuli kauan sitten Prahassa Reduta- klubilla. Olimme kuulleet kyseisestä klubista eräältä tuttavaltamme, joka kertoi, että kyseinen paikka on aivan ehdottomasti MUST-juttu Prahassa. Kuuluisa jazz-klubi, jossa on käytävä.
Menin vaimoni kanssa sisään alas kellariin. Hiukan hämyisä, siisti paikka, joka alkuillasta oli lähes tyhjä. Tilasimme oluet ja jäimme odottamaan musisointia.
Esiintyjät, muusikot tulivat lavalle ja musiikki alkoi - oletettavasti muusikot olivat alansa huippua.
Jotakuinkin neljännen kappaleen jälkeen ehdotin vaimolleni, että lähdemme ottamaan lähes samoissa tiloissa olevaan pieneen ravintolaan iltapalaa.

Miksi?

Siksi, että kappaleet alkoivat kuulostaa perin juurin samanlaisilta ja klubin hintataso tuntui olevan kohtalaisen korkea - ainakin siihen aikaan.

Niin - pienenä yksityskohtana todettakoon, että moniin istuimiin oli merkitty kuuluisia kävijöitä, muun muassa Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton. Olihan se pakko ennen poistumista istahtaa samalle istuimelle hetkeksi aikaa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti