sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Hyvää, ammattitaitoista ikkunalasipalvelua...

Asumme omakotitalossa, joka rakennettiin vuonna 1982. Valitsimme mielestämme taloon monet sen aikaiset, hyviksi todetut ratkaisut. Osittain parasta, mitä siihen aikaan oli saatavissa. Ikkunoiksi valitsimme Samon 3-lasiset ikkunat.

Hyvät ikkunat, joissa tosin olemme nimenomaan etelän puolelta muovisia ikkunalistoja joutuneet vaihtamaan puulistoiksi. Lisäksi ikkunalasitiivisteet ovat hiukan paikkapaikoin "tursottaneet" ja antaneet epäsiistiä vaikutelmaa. 
Viime kesänä päätimme olohuoneen ikkunoihin sisäpuolelle lisätä ylimääräiset valkoiset listat siistimään ja elävöittämään näkymää...

Kaikki hyvin, mutta toisen lasin kohdalla onnistuin tumpeloimaan listaa kiinittäessäni lasin kulmasta rikki. Siihen tuli pieni halkeama, jonka itse ajattelin syntyneen ikkunalasin "jännityksestä", mikä listaa kiinni naputellessani "laukesi". Oli niin tai näin, kyseinen lasi on pakko vaihtaa.
Otin yhteyttä kahteen talousalueemme lasitusliikkeeseen. Yhteydenottojen perusteella sovin Keminmaan Lasin kanssa em. ikkunalasin korjausoperaation.

Pienellä viiveellä viime viikolla keskiviikkona kaksi nuortamiestä tuli isolla pakettiautolla pihaan ja he veivät rikkoutuneen lasin karmeineen mennessään. Lupasivat tuoda seuraavana päivänä eli torstaina korjattuna takaisin ja laittaa paikoilleen. Näin tapahtuikin ja asia on kunnossa - hyvä niin...
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti