sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Veikkauksen nettijalkapalloa osa 9...

Niin kuin olen aikaisemminkin kirjoittanut, olen seurannut jonkin verran Veikkauksen sivuilla nettijalkapalloa ja pelaillut livenä pienin panoksin (1-2 euroa/peli) lähinnä Englannin, Ranskan, Saksan, Espanjan ja Italian pelejä. Toki jonkin verran kotimaisiakin pelejä meidän jalkapallokelien aikaan.

Aina silloin tällöin olen päässyt aistimaan upeaa jalkapalloa, mutta välillä myös sellaista jalkapalloa, jota ei tarvitsisi pelata eikä nähdä.

Kirjoitanpa taas:

Pahimmillaan jalkapallo saattaa olla sellaista, että pikku tönäisystä raavas mies pyörii kuin väkkärä - vähintään viisi-kuusi kertaa - akselinsa ympäri karmeiden tuskankarjaisujen ryydittämänä. Erotuomari kaivelee päntiönään eri värisiä kortteja etutaskustaan. Pääasiassa keltaisia varoituskortteja, väliin punaistakin...

Tänään sunnuntaina 29.11.2015 seurasin mm. espanjalaista jalkapalloa ottelun Sevilla-Valencia pätkittäin lähes kokonaan.

Lopputulos Sevilla-Valencia 1-0 (0-0) ajassa  90+4 minuuttia.

Pelasin sitä yhdellä eurolla ensimmäisellä puoliajalla Veikkauksen livepelinä, epäonnistuin pahanpäiväisesti "arvauksessani" ja menetin yhden euron, harmittava takaisku.
Veikkasin Sevillan tekemään ensimmäisen puoliajan ensimmäisen maalin. Ei tehnyt mutta...

Toisen puoliajan alussa 50. peliminuutilla Sevillan Sergio Escudero teki maalin. Tämä on tyypillistä minun nettipeliäni - maalit tulevat hiukan viiveellä - melkein aina.

Tämän pelin toisen puoliaian loppupuoli näytti olevan taas sitä, että äijät olivat kötällään nurmen pinnassa puolen minuutin välein ja rikkeen tehnyt levitteli viattomana käsiään ja suu kävi erotuomarin suuntaan. Jatkuvasti pientä "koiruutta", pieniä "kopautuksia" jaloille, jne. ...

Niinhän siinä taas kävi, että toisen puoliajan 78. minuutilla toisesta varoituksesta vierasjoukkueen pelaaja Javi Fuego ajettiin erotuomarin toimesta kentältä.

Olen vähitellen oppinut katselemaan myös pelien tilastotietoja, joita on saavilla aikamoinen määrä.
Toisaalta pelin aikana kamerat seuraava kentän laidalla olevien valmentajien liikehdintää ja raivokasta viittelöintiä - tuntuu välillä siltä, että heidän pukujensa saumat ovat tiukilla... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti