keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Tänään Selkäsaaressa ja kalassa iltapäivällä...

Ajelin yksi iltapäivällä Selkäsaareen. Vesi oli aika korkealla, joten rantautuminen ei tuottanut ongelmia lievässä luoteistuulessa.
Kävin mökillä, vein varastoon uuden 90 senttimetrin pituisen sahanterän ja vaimolleni yllätystyövälineen.
En osannut olla yksin mökillä pitkään. Ainoastaan sen verran, että soitin vaimolleni Helsinkiin. Hän oli juuri sillä hetkellä lastenlasten kanssa keskustassa. Kerroin vieväni katiskat veteen ja meneväni hetkeksi aikaa ongelle.

Vein katiskat Lehmikiven karikon reunaan. Ne on käytävä kokemassa perjantaina tai lauantaina.

Ajelin tuttuun onkipaikkaan Selkäsaaren pohjoispäätyyn noin klo 15. Minulla oli ainoastaan viisi matoa, joten niitä oli käytettävä säästeliäästi. Tutut kuviot > kaksi jigionkea ja uusi pilkki pyytämään.

Tutut kuviot myös pinnan alla > särjet söivät vähäisiä matojani. Vaihdoin paikkaa. Sain kaksi pientä ahventa, joista toisen päästin takaisin veteen ja toisen käsittelin syöttisiivuiksi.

Hiljaista oli = isot ahvenet eivät olleet lähietäisyydellä ja/tai "evääni, syöttini" eivät tällä kerralla kelvanneet...

Tuuli kääntyi länteen ja alkoi olla puuskittaista, voimakastakin. Lännen suunnasta, selkäni takaa nousi tummia pilviä, jotka huomasin vasta rantaan ajellessani. Juuri kun saavuin kotipihalle, alkoi sataa. Kyseessä oli pieni sadekuuro. Nyt on taas aurinkoista - hyvä niin.

Haluatko lähteä katiskoita kokemaan? Lupaan puolet mahdollisesta saaliista. Jos asia kiinnostaa, ilmoita siitä minulle - kiitos.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti