perjantai 8. heinäkuuta 2016

EM-jalkapalloa Ranskassa Saksa-Ranska...

Katselin hetki sitten otsikon ottelun. Suomen TV 2:n jalkapalloasiantuntijat ylistivät ensimmäisen puoliajan pelin lähes taivaisiin.

Ottelun päätyttyä en vaivautunut lisäkommentteja kuuntelemaan, sillä ensimmäisen puoliajan peli minun mielestäni oli seuraavanlainen:
Ranska aloitti pelin aktiivisesti, sitä kesti noin viisi (5) minuuttia. Sen jälkeen Saksa junnasi, junnasi ja junnasi noin neljäkymmentä (40) minuuttia.
Ranska sai aivan ensimmäisen puoliajan lopussa kulmapotkun jälkitilanteesta rangaistuspotkun saksalaispelaajan käsivirheestä.
Käsivirheellä ei ollut minkäänlaista vaikutusta itse pelin kulkuun, mutta säännöt ovat sääntöjä. Koko pelin kulku kääntyi siinä kohdassa...

Toisella puoliajalla Ranska sai toisen maalin saksalaispuolustuksen sekoilusta.

Loppuaika olikin taas Saksan painostusta ja Ranskan satunnaisia pistohyökkäyksiä, mutta maalit jäivät tekemättä.

Molemmilla joukkueilla oli erinomaiset maalivahdit, se on kyllä avoimesti todettava.

Saksa-Ranska peli päättyi 0-2 (0-1). Ranska on sunnuntaina 10.07.2016 loppuottelussa. Vastaan tule Portugali, joka on parantanut otetta peli peliltä.

Arvelen, että loppuottelu on värikäs, vauhdikas ja kukaties yllättäväkin...

Jatkoa edelliseen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä:

Niinhän siinä sitten kävi, että Portugali voitti Ransakan jatkoajalla ja on Euroopan mestari.
Luonnollisesti Ranskassa pettymys on suuri, käsin kosketeltavissa...