torstai 14. heinäkuuta 2016

Haaparannan Barents Centerin rakentaminen käynnistynee, ainakin rakentamismontun vesi pumpataan...

Lueskelin hetki sitten KEMI-TORNIO KAUPUNKILEHTI Nro 28 13.7.2016 artikkeleita. Erityisesti kiinitin huomiota TOIMITTAJLTA Matti Koskenranta tekstiin nimeltä Mansikkakuumetta.

Kyseisen tekstin viimeinen osio oli erityisen mielenkiintoinen. Se liittyi Barents Centeriin, jota minäkin olen muutaman kerran kommentoinut.

Matti Koskenrannan tunnen niiltä ajoilta, kun hän toisena omistajana Kimmo Arstio kanssa väänsi Uusi Lounais-Lappi-kaupunkilehteä. Olihan siinä tekemistä...

Matti kirjoittaa mukavasti ja joskus hiukan arvoituksellisestikin. Minulla on tunne, että hän joskus kirjoittaa niin sanotusti rivien väliin. Ainakin lukijan ajatukset helposti lähtevät vilistämään siihen suuntaan.

Edellä mainitussa artikkelissa hän toteaa: Barents Centerin allaskin on täyttynyt vedestä, mutta on toiveita, että kohta tämä "Victorianjärvi" tyhjenee. Kaupparakennuksen, monitoimiareenan ja Haaparannan lukion rakentajaksi aikoinaan valittu Rakennusliike Lehto on nimittäin saanut rakennuttajalta ennakkomaksun rakennusmontun kuivattamiseen. 

Hmmmmmmmmmm ... jaaha vai niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti