torstai 28. heinäkuuta 2016

Markkinointi kannattaa vai kannattaako sittenkään...

Kirjoitin kesäkuun alussa - 06.06.2016 - tekstin otsikolla: Aika tavaran kaupittee sano - Land Rover Freelander myytävänä.

Ei ole kuin muutama päivä aikaa, kun minulta kysyttiin, olenko pistänyt autosta ilmoituksen nettiin.
En ole, koska edelleenkin luotan siihen, että pihallemme kävelee henkilö, joka tarvitsee kunnon maastoauton käyttöönsä.

Tosin juuri hetki sitten aloitin vaatimattomat markkinointiponistelut. 

Kiinnitin ns. pelkääjän puolen sivulasiin käsin tekstatun Myytävänä A4-arkin.

Miksi?

Siksi, että Kemin Haukkarin Kainuunkatua kulkee kymmeniä ihmisiä päivittäin. Pääosa autoilla mutta myös moottoripyöräilijöitä,  polkupyöräilijöitä, kävelijöitä ja erikoisen runsaasti koiranulkoiluttajia. 
Monilla koiranulkoiluttajilla on havaintojeni mukaan metsästyskoira/-koiria narun nokassa. Minulla on hurskas toivomus, että juuri heidän joukostaan löytyisi henkilö, joka kokisi AHAA-elämyksen kyltin/auton nähtyään ja tulisi kanssani asiasta keskustelemaan/neuvottelemaan.

Land Rover Freelander vm. 2000 JER-15 on mielestäni erinomainen käyttöauto henkilölle, joka liikkuu maastossa ja jonka harrastukset muutoinkin vaativat maastoautoa = oikeaa nelivetoautoa. Autolla on ajettu noin 145.000 km ja se on varustettu kaksilla renkailla, jotka ovat alumiinivanteilla. Todettakoon, että kesärenkaat ovat ensimmäistä kesää alla, varusteina lisäksi vetokoukku, kattoteline ja tavaratilan/henkilötilan erottava koiraristikko... 

Miksi em. auto myydään?

Siksi, että yritämme lähestyvän kesän aikana totutella uuteen käytettyyn autoomme - MB 200 E vm. 1998 AIP-165, joka monien vaiheiden jälkeen aikanaan ostettiin. Siitä yritämme tehdä ympärivuotisen käyttöauton. Ajokilometrejä meille nykyisin kertyy erittäin vähän.
________________________________________________________________________________

Pistin hetki sitten auton myynti-ilmoituksen Lounais-Lappi-kaupunkilehteen netin kautta - helppoa kuin heinänteko!

Alunperin en ajatellut näin toimivani, vaan laitoin vaatimattoman Myytävänä-kyltin Kemin Haukkarissa Kainuunkatu 3:ssa oleva auton ns. pelkääjänpuoleiseen sivulasiin. Se on jonkin verran herättänyt kiinnostusta, mutta toistaiseksi ei potentiaalisia yhteydenottoja.

Josko tuo keskiviikkona 27.07.2016 Lounais-Lapissa oleva pikkuilmoitus toimii...
________________________________________________________________________

Tänään torstaina 28.07.2016 olen odotellut maastoautosta kiinnostuneiden sähköposteja ropisevan laatikkooni. Kyllä on ropissut mutta kaikkea muuta. 

Tosin aamulla kävi tuttu mieshenkilö koiransa pyöräilyttämislenkillä "potkimassa Lantikan renkaita". Olin juuri lähdössä vakuutusyhtiössä käymään varaamallani ajalla, joten sanoin hänelle:"Tulehan paremmalla ajalla!" 
"Siisti auto!" hän totesi. Hinnasta emme keskustelleet lainkaan. Taisinpa mainita, että me olemme auton toisia omistajia...  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti