tiistai 1. maaliskuuta 2016

Heikki Palosaari Kemin Seudun Osuuspankin johtoon 01.04.2016...


Suora nettilainaus Yle Kemi-sivuilta hiukan tuunattuna:
Kemi  | 

Heikki Palosaari Kemin Seudun Osuuspankin johtoon

Kemin Seudun Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Heikki Palosaari.

Kemin Seudun Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Arja Saarento ja toimitusjohtaja Heikki Palosaari.
Kemin Seudun Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Arja Saarento ja uusi toimitusjohtaja Heikki Palosaari. Kuva: Risto Koskinen / Yle
Kemin Seudun Osuuspankin uusi toimitusjohtaja Heikki Palosaari on tehnyt mittavan uran Osuuspankin palveluksessa.
53-vuotias Palosaari on työskennellyt Osuuspankissa 30 vuotta ja toiminut muun muassa Pohjolan aluejohtajana sekä Pohjois-ja Keski-Pohjanmaan OP:n myyntijohtajana.
Haukiputaalainen Heikki Palosaari aloittaa Kemin Seudun Osuuspankin toimitusjohtajana 1. huhtikuuta ja kevään aikana hän tutustuu muun muassa uuteen toimintaympäristöönsä.
– Vielä tässä vaiheessa on vaikea tehdä mitään linjauksia tulevaisuuden suhteen, koska ensin pitää tietenkin tutustua pankkiin ja henkilöstöön sekä Meri-Lapin toimintaympäristöön, Palosaari kertoo.
Palosaari on iloinen Kemin Seudun Osuuspankin vakavaraisuudesta, mutta näkee tulevaisuudessa myös haasteita.
– Pankki on hyvässä kunnossa ja menestynyt joten lähdetään siitä, että pystymme kasvattamaan markkinaosuutta ja saadaan pankki menestymään hyvin. Toki muutos on pysyvää ja ulkopuolelta tulee muutoksia joille me ei pystytä mitään, esimerkkinä digitalisoituminen. Meidän pitää vain ryhmänä pystyä tarjoamaan siihen ratkaisua ja valmistautua uusiin välineisiin sekä siihen kuinka asiakkaat haluavat asioida pankin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti