maanantai 14. maaliskuuta 2016

Espanjalaista nettijalkapalloa - hmmmmmmmmmm ...

Erehdyin katselemaan taas pitkästä aikaa espanjalaista nettijalkapalloa = neitijalkapalloa.

Katselin jalkapallo-ottelun Las Palmas - Real Madrid 1-2 (0-1) Suomen Veikkauksen nettipelinä. Tällä kerralla arvelin ennakkosuosikin eli vierailevan joukkueen johtavan ensimmäisen puoliajan 20. minuutin kohdalla.

Veikkasin pieleen, se johti neljää (4) minuuttia myöhemmin, menetin yhden (1) euron (€) - harmi.

Totean taas kerran, en kerta kaikkiaan opi pitämään espanjalaisesta jalkapallosta.

Miksi?

Siksi, että siinä esiintyy aivan liikaa: Näyttelyä, suureellisia eleitä, draamaattista ääntelyä = voihkaisuja, suunsoittoa erotuomariratkaisuista, "hipaisukaatumisia", ylidramaattista vouhotusta maalinteon jälkeisissä tilanteissa, superärsyttävää ja ylimieleistä pallonhallintaa epätasapainoisissa otteluissa, lapsellista kikkailua ja nöyryyttämistä, pelkurimaista ja puolueellista erotuomarityöskentelyä, jne. ...

Tosin tällä kerralla peli oli poikkeuksellisen sähäkkää ja reilua, jopa jännittävää. Erotuomarityöskentely oli mielestäni myös ryhdikästä.

Ottelun kulku oli maalien suhteen seuraavanlainen:

0-1 Sergio Ramos 24 min upea puskumaali kulmapotkusta

1-1 William Jose 87 min upea maali upeasta syötöstä

1-2 Casemiro 89 min upea puskumaali kulmapotkusta

Pelaan hiukan jälkipeliä:

Ajattelin toisen puoliajan loppupuolella, että kotijoukkue tekee kohta tasoitusmaalin. Joukkueella oli hyvä ote peliin. Valitettavasti en pistänyt ajatustani Veikkauksen nettilivepelin muodossa eteenpäin.

Tasoituksen jälkeen välähti mielessä, että kotijoukkueen tasapelihuuman saattaa vielä pilata ennakkosuosikki ja niinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävikin. Valitettavasti en pistänyt ajatustani Veikkauksen nettilivepelin muodossa eteenpäin.

Näin minulle aika usein käy...

Todettakoon vielä, että pelin tiimellyksessä ensimmäisen maalin tekijä, Real Madridin Sergio Ramos sai punaisen kortin ja tuli ulos ajetuksi kentältä.

Todennäköisesti huomattavasti mielenkiintoisempia, ainakin rehdimpiä, jalkapallo-otteluita näkee ensi kesänä Perämeren pohjukassa Kemissä Sauvosaaren takakentällä, kun PS Kemi aloittaa pelinsä Suomen Jalkapalloliigassa.

Otteluita saa seurata kuppituolissa istuen uudessa CLT-tekniikalla tehdyssä katsomossa - hyvä niin. Jos malttaa yleensä istua...

Jopa kausikortin hankintakin täytyy pistää vakavasti myssyn alle mietintään, harkintaan...