maanantai 14. maaliskuuta 2016

Yle: Sipilä osallistuu PAMin kokoukseen torstaina...

Voi järjen valo! Ensin SAK:n puheenjohtajaa Lauri Lylyä kyykytettiin, PAM tuli puun takaa. Toisaalta PAM:n puheenjohtajaa Ann Seliniä myös kyykytettiin, kun radikalisoituneet änkyräeukot tyrmäsivät neuvotellun yhteiskuntasopimusluonnoksen. Ainakin ensimmäinen henkilöistä yllätettiin niin sanotusti housut kintuissa...

Mitä tämä kaikki kaiken kaikkiaan siten on? Kukaan ei sano ääneen, että tämä on SDP:n ja osittain Vasemmistoliitonkin äärimmäisen tiukkaa oppositiopolitiikkaa, jossa ei jätetä ensimmäistäkään rassauskiveä kääntämättä.

Hallitus pääministeri Juha Sipilän johdolla haluaa vilpittömästi yhteiskuntasopimuksen maaliin riittävällä, EK:n hyväksyttävissä olevalla kattavuudella. Siksi hän menee PAM:n hallituskokoukseen antamaan asiasta selvitystä - tuskin sentään "kristallinkirkkaita lupauksia".

PAM hyväksyy omalta osaltaan yhteiskuntasopimuksen ja kohta lööppilehdet pullistelevat kissakokoisilla otsikoilla: SDP ja Vasemmistoliitto pelastivat Suomen...

Suora nettilainaus Kauppalahdestä hiukan tuunattuna:

Yle: Sipilä osallistuu PAMin kokoukseen torstaina

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) osallistuu PAMin hallituksen kokoukseen.
Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) osallistuu PAMin hallituksen kokoukseen. KUVA: EPA
Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus keskustelee kilpailukykysopimuksesta torstaiaamuna.
Ylen mukaan pääministeri Juha Sipilä (kesk.) aikoo osallistua kello 9 alkavaan kokoukseen.
Myös EU:n huippukokous käynnistyy torstaina.

PAMin hallitus on torjunut kilpailukykysopimuksen. PAMin puheenjohtaja Ann Selin totesi viime viikolla Kauppalehdelle odottavansa hallitukselta kristallinkirkkaita lupauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti