tiistai 16. helmikuuta 2016

Lämärit ja TIHC yhteistyöhön – ensi kaudella yhteinen edustusjoukkue...

Tulin pieniltä päivätorkuilta tietokoneen ääreen ja avasin Pohjolan Sanomien nettisivut. Täytyi oikein hieraista silmiään ja katsoa varmuuden vuoksi kalenteria - ei nyt ei ole aprillipäivä - että Lämäri ja TIHC yhteistyöhön - ensi kaudella yhteinen edustusjoukkue.

Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään - siitä huolimatta...

Olin Kemin Lämärit ry:n puheenjohtaja 1990-luvun alussa. Silloin vihdoinkin Kemiin saatiin väännetyksi jäähalli - Perämeren Jäähalli > nykyisin TIMITEC AREENA. Silloin myös Kemin Lämärit ja Karihaaran Tenho aloittivat aktiivisen yhteistyön.

En ole ollut kovin aktiivisesti paikallisessa jääkiekkokuvioissa mukana sittemmin muutoin kuin ottamalla kantaa kirjoituksillani yhteistyön merkitykseen. Olen kirjoittanut mm. hengessä, että täällä ei ole rohkeutta menestyä.

Kuinkahan monta kertaa olen kirjoittanut, että koko Meri-Lapin jääkiekko edustustasolla on pistettävä yhteen. Tämä on hyvä alku siihen suuntaan, mutta EtPo olisi aivan ehdottomasti saatava mukaan.

Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista: 

Lämärit ja TIHC yhteistyöhön – ensi kaudella yhteinen edustusjoukkue

EMMA TAIPALE
Ensi kaudella TIHC ja Lämärit ovat samalla puolella. Yhteinen edustusjoukkue on tarkoitus nostaa Suomi-sarjaan.

Kemin Lämärit ry ja Tornion Ice Hockey Club ovat sopineet yhteistyöstä ja tehneet esisopimuksen, joka kattaa seuraavat 2+1 vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti