lauantai 13. kesäkuuta 2015

Niin että kuka bluffaa/bluffasi?

Mahdollisesti muistat, että Kreikka hyväksyttiin EU-jäsenyyteen väärin perustein. Kreikka bluffasi, sillä Kreikan talous ei ollut lähelläkään EU-kuntoa.

En yksinkertaisesti ymmärrä, miksi loppujen lopuksi Kreikka hyväksyttiin EU-jäseneksi. 

Nyt Kreikasta on tullut EU-yhteisössä kestoaihe/-murhe ja se maksaa! Se maksaa myös meille suomalaisille kohtuuttoman paljon, niin suuria summia/lukuja etten osaa niitä edes kirjoittaa...

Harmi, että olen lukenut taas viikon Hesari-kiintiöni täyteen. Täytyy ensi viikolla vilkaista, mitä Kreikan superjulkkis taas meuhkaa...


Suora nettilainaus Helsingin Sanomista hiukan tuunattuna:

Kreikan valtiovarain­ministeri Varoufakis: Toivon että EU bluffaa

TALOUS 
ALKIS KONSTANTINIDIS / REUTERS
Kreikan valtiovarainministeri Gianis Varoufakis vastasi kansanedustajien kysymyksiin parlamentin kyselytunnilla kesäkuun 11. päivä.
Kreikan valtiovarainministeri Gianis Varoufakis vastasi kansanedustajien kysymyksiin parlamentin kyselytunnilla kesäkuun 11. päivä.
Kreikka ei usko, että muut Euroopan unionin valtiot loppujen lopuksi päästävät sitä pois eurosta, maan valtiovarainministeri Gianis Varoufakis sanoi lauantaina.
Kreikan hallitus yrittää päästä sopimukseen eurovaltioiden ja Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n kanssa ehdoista, joilla maa saisi viimeisen lainaerän 240 miljardin euron pelastuspaketista. Erän suuruus on 7,2 miljardia euroa. IMF tosin vetäytyi neuvotteluista torstaina, joten tällä hetkellä Kreikka neuvottelee vain eurovaltioiden ja Euroopan keskuspankki EKP:n kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti